reklama

Nasze sprawy...

reklama
Bobo musisz poszukać jest coś gdzieś że stronę numerujesz od 6 strony znajdź to bo ja kurcze miałam w dwóch plikach

ZNALAZŁAM WCHODZISZ W WORDA I TAM MASZ - WSTAWIENIE - DALEJ NUMER STRONY I NA DOLE MASZ FORMATUJ NUMERY STRON wchodzisz w to i na dole masz rozpocznij od i wpisz 6

ale najpierw pomumeruj strony normalnie a później wejdź w ten format i rozpocznij od 6 poczekaj bo coś pochrzaniłam :/

Ostatnia edycja:
My w końcu wróciliśmy od tego gościa z brzeska wybraliśmy menu zapowiada sie bardzo smakowicie mam nadzieje że tak bedzie gość nardzo sympatyczny konkretny ale padnieta wróciłam głowa mnie boli nastka calą droge przegadała w obie strony tylko było po co a dlaczego :-Dpojechał z nami teść więc zostal z małą w samochodzie i przynajmniej na spokojnie menu wybraliśmy:-)teraz m z teściem pojechali zamówić kebaby mi wegetariańskiego i będę jeść:-p a jutro rano musze do rodziców jechać Nastka zostaje z pradziadkiem więc pewnie bedzie ze swojego telefonu co chwile do mnie dzwonila za ile wróce:dry: Marta-ja sie ostatnio rzadko maluje już tak naprawde jak gdzieś musze nie chce mi sie po prostu na takie upaly tylko krem nakladam na twarz i przynajmniej mi buźke opala taki moj prawdziwy makijaż będzie dopiero w dniu ślubu;-)od dłuzszego czasu

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry