bobofrutek
Julisiowa mamunia :)
dzoanko odchudzasz sie?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Właśnie sie tego teraz boje że będzie chciała szybciej następnego zęba wyrwać zdjęcia na grupie:-) ja jestem z tych praktycznych matek ze zawsze chce jej kupić coś co sie przyda dlatego dokupiłam malowanke i pisaki żeby dla niej to nie był mało atrakcyjny prezent;-) Witaj Evel zapraszamy do przyłączenia sie do rozmowy przykro mi że tak ci sie życie potoczyło mam nadzieje że przebrniesz wytrwale przez tą sprawe rozwodową
życze powodzenia
Troche straciłam opamietanie i przybyło mi tu i ówdzie. Zaczęłam się źle czuć, więc postanowiłam trochę stracić na wadze. Ale niewiele:-)dzoanko odchudzasz sie?
e tam wstyd, ważne, że w końcu się zdecydowałaś. Teraz bedziesz mogła otworzyc nowy rozdział w życiu:-)Wstyd się przyznać, ale ja dopiero teraz wzięłam się za ten rozwód, mimo że od 4 lat nie mieszkam już z mężem... Pozew złożyłam przed Wielkanocą i mam sprawę w drugiej połowie lipca.
Swoją drogą ciężko mi było wydać 600 zł na założenie tej sprawy stąd taka zwłoka...
No w końcu poszłam w tej krótkiej, bo wszystkim najbardziej sie podobała. No i ciesze się, że tak zrobiłam. Myślałam, że bedzie mi się podnosić do góry i spedze wesele na obciaganiu jej, ale zadziwiająco się trzymała na odpowiedniej wysokości. A bawiłam sie rewelcyjnie, nawet na własnym weselu sie tak nie wytańczyłam. Nie zdawałam sobie sprawy, że z mojego M taki taneczny typ, ciągle wyciągał mnie na parkiet.Evel no to dużo przeszłaś w życiu. Nie martw się sprawą na pewno będzie dobrze
Dzonka właśnie ? odchudzasz się ? A nie mówiłaś nic jak było na weselu i którą kieckę wybrałaś