• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

My wróciliśmy ja byłam u znajomej a m u księdza bo tam wparafi byl chrzczony nastka wykąpana pojedzona pakuje jej torbe do szpitala z rzeczami książeczke z hello kitty oczywiście musilam pierwszą zapakować zaraz ją kłade do spania i musze siebie wykąpać rano musze wcześniej wstać zjeść sobie coś zanim ona wstanie bo ona jeść nie będzie mogla ani pić zgoda na operacje wypełniona jeszcze jutro rozmowa z lekarzem i anestezjologiem módlcie sie za nas żeby wszystko poszlo sprawnie i obyśmy szybko do domku wrócily:-) Gosiulek to faktycznie pierwszy dzień ci spiepszyli troche ale mam nadzieje że jutro będzie lepiej:tak: Marta,Bobo zakupy udane ja sie specjalnie do lidla wybierać nie musze bo pod ręką mam hurtownie gdzie przywożą sporo ciuchów nie ciążowych ale wybrać zawsze sie coś da. A wy gdzie?

reklama
Gosiulku, jestem dorywczo, bo dzisiaj Piotra, wiec mamy weekend świętowania. Napisz mi kochana w wiadomości z czym jest problem, tzn co robiliście, a czego nie, co działało, a co nie. w jakich sytuacjach problem jest najbardziej dokuczliwy, jakie są wtedy Wasze reakcje, czy reagujecie tak samo itp.

Wstawać śpiochy:) witam się dzisiaj pierwsza:) zaraz muszę wziąć się za sprzątanie a później na dwór. U nas zapowiadają ponad 30st, a wczoraj rozłożyliśmy basen i dzisiaj będzie się Kubek pluskał:) najgorzej później go z wody wyciągnąć.
Miłego dzionka babeczki!!!! zaraz nadrobię na naskrobałyście!:-)

dzien dobry :)
wlasciwie to dla mnie nie za dobry bo sasiad od 4 rano pozstanowil wlaczyl muzyke z basami ktore brzmialy tak jakby ktos na bebenku gral:( myslalam ze tam pojde i go skopie albo ze wezme miotle i zaczne w sufit uderzac. pozniej ok 5 rano sasiadka z drzwiami nie mogla sobie poradzic i machala kluczami na prawo i lewo w tym zamku i tak do 6 rano grala ta muzyka. na dodatek obudzilam sie bo robak po mnie chodzil, zabilam go i gdzies strzepnelam i czulam ze cos mi po nodze lazi no i to byl ten robak. no myslalam ze umre :( noc koszmarna:(
dzionek zapowiada sie pieknie a maz w pracy wiec nad jeziorko nie pojedziemy :(
milego slonecznego dnia Kochane:)

Justi Ty ranny ptaszku - dziś pierwsza ;-) ja na szczęście mam posprzątane
Bobo u nas piękna pogoda ja muszę do szpitala na długą jechać wuja odwiedzić. Ale przebojową noc miałaś- współczuje

sms od Wiolki :
" jesteśmy po zabiegu, Nastka się wybudziła już czekamy aż dojdzie do siebie i za niedługo do domku "

Ostatnia edycja:
Ja też sie melduje, ale widze, że na BB cicho sza.
Wiola, trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&za udana operację
Bobo, brrr, nienawidze robactwa:wściekła/y:
Martuś, na pazurkach mam standardowego frencza.
Dzisiaj zostalismy zaproszeni na wsype slodową, a później może do knajpy z okazji jutrzejszych urodzin znajomego. Nie mam ochoty iśc, ale pewnie M bedzie mnie ciągnął. A ja nie przepadam za tym towarzystwem, a pic ostatnio w ogóle nie moge, bo się źle czuję:no:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry