• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Wiolka no to dobrze ,ze wszystko się udało czekamy na Was :)

ja zmykam zapodam sobie jakiś film paaaaaaaaaaaaaaaaa milej soboty ;)

Dopisałam jeszcze info :) paaaaaa będę poźniej

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzień dobry Paniom!!!
Wybaczcie,że tak dorywczo tu pisuję,ale od wczoraj upajam się sukcesem mojej córki.Ewelina powysyłała dokumenty na studia do Poznania,Torunia i Krakowa i już 5 lipca będzie wiadomo czy i gdzie została przyjęta.Mam nadzieję,że dostanie się na uczelnię.
bobo ja też się brzydzę robactwa i chyba bym wrzasku narobiła.A co do sąsiadów to współczuję,bo ja za ścianą mam takiego który co drugi dzień narąbany i do 3-4 rano słucha głośno telewizora.Wtedy ja nie muszę swojego włączać:wściekła/y::szok:.
Wiolka cieszę się,że Nastka już doszła do siebie.

Dziewczynki taki oto wierszyk wczoraj skrobnęłam mojemu braciszkowi :
Było kiedyś w niebie
Wielkie poruszenie

Pan Bóg zgarnął z ziemi
Anielskie nasienie.

Lecz tu na ziemi płacz
I wielka zgryzota.

Bo serce ziemskiej matki
Ściska tęsknota.

I dla siostry swojej
byłeś wielkim marzeniem.

Pozostałeś tylko
magicznym wspomnieniem

Dziękujemy wam bardzo za kciuki dojechaliśmy teraz do domu było okropnie gorącą w samochodzie ale jakoś przetrwala podróż przez czas drogi troszke jej gips krwi naciągnął ale teraz jest ok położyłam ją żeby tej nogi nie męczyła na wózku i leży z nogą górze ale wściekla bo ona sie chce bawić a nie leżeć jestem padnięta:no:ważne że mamy za sobą 6mamo-wierszyk piękny:-)

reklama
Bobo-miała podcinane ścięgno bo inaczej nóżka nie prostowała sie na tyle ile powinna i kapsolutomie musia jednak zrobić ale dla niej tylko tyle że inna troszke metoda jeśli nie będzie bardzo krawić to będzie dobrze narazie mamy pare kropel krwi na gipsie ale takto ok myśle źe przez podróż niby nóżke miala nie niżej niż reszte ciala ale gorąco było w samochodzie mamy sprawdzać czy paluszki nie sinieją oznaczałoby to problemy z krążeniem staram sie żeby miala nożke wyżej ale jak nie jeździ na wózku a ten żywiol chce iść na chuśtawke a ja to bym na jej miejscu po narkozie pół dnia spala a ona nie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry