• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

MartaSx raz mi płaca tak,ze kiedy kończy mi się zwolnienie to na nastepny dzień mam całość , a teraz dostałam częśc w połowie a drugą częśc niewiem kiedy powinnam dziś lub jutro zobaczymy. Zwolnienie mam do dziś bo jutro mam wizytę więc bedzie kontynuacja L4

reklama
Anaber wiesz co mi brak słów po prostu... mi w zusie powiedzieli że muszę teraz im zanosić zwolnienie co miesiąc (tak jak będę miała) i oni też będą mi wystawiać ubezpieczenie.
A powiedz ty im zgłaszałaś że jesteś na l4 czy to automatycznie szło?

zus glupi jest haha mi tez placili w ratach zawsze i dlatego nie moglam sie polapac ile mam miesiecznie bo w tytule przelewu tego nie bylo .
anaber na ktora masz jutro wizyte?

Ja to w tej ciąży same stresy mam, najpierw zwolnienie, zamartwianie o kredyt, teraz muszę się martwic czy kase dostanę - masakra, na prawdę nikomu nie życzę takich doznań

Tak płacą bo mój mąż przed świętami dostał za pół miesiąca a teraz nas kasa ciśnie i czekamy na to kiedy drugą połowe nam przeleja a koledze męża to w marcu za styczeń wypłacili!!

dzoana masz racje bo oni placa jak im sie podoba a ciezarnym to w ogole bo przeciez taka ciezarna w kazdej chwili moze juz nie byc ciezarna a wtedy takiej juz sie nie placi . masakra z tym zus. ja mam zasilek z zus do 14.kwietnia i poki co kasy nie mam pewnie 14 albo 15 dostane bo oni maja a ja nie musze :(((( szok szok i jeszcze raz szok

reklama
wiolka ty mnie tymi lodami nie kus bo malzonek po silowni bedzie mial wycieczke do sklepu....:-p

Ja wlasnie siedze i mysle co kupic M babci na urodziny bo lecimy do niej w maju wlasnie na urodziny i nie mam pojecia, wlasnie zamowilam album slubny bo nie mielismy kasy zeby wszystkim kupic odrazu po slubie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry