• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Jestem w końcu ja byli u mnie przedstawiciele z tej firmy która nam wózek będzie robiła sprawdzić czy wszystkie wymiary sie zgadzaja bo wózek nam przysługuje na 3 lata jeśli zrobimy za mały to będziemy w dupie bo wtedy będę musiała z kieszeni swojej zapłacić ponad 8000 Bobo-ja mam wizyte 19 kwietnia będziemy serduszka słuchać ja sobie na łóżku siedze oglądamy z Nastką ukryta prawde i czekamy na męża bo dziś później z pracy wróci pogoda sie u nas popsuła no anisiaj nam gdzieś zjadło i nawet nam nie zdążyła podać numeru do siebie:-)

Wiec tak po krotku, z maleństwem wszystko ok ale płec nadal nie potwierdzona na 100% ale raczej Borys, mam brac zelazo bo mala anemia. Kosc łonowa ma prawo bolec wiec jestem spokojna. Szyjka ok. Za tydzien dokladne usg w szpitalu moze cos wiecej pokaze. Ale tak wszystko ok.
Bobo pytalam i powiedzial ze wszystko ma na to wplyw dlugosc cyklu ilo dniowy i oglnie od kobiety ksiazkowo nie powie. Raz jest widac a raz nie. U mnje byl pecherzyk taki jak u Ciebie teraz dokladnie w 5tyg. Bo sprawdzil w karcie.
Teraz jedziemy do KFC paaaaaaa ;-)

Aaaaaa, mnie nie było a tu takie wieści, Bobo bliźniaki, to Ci wykrakały ciotki forumowe:-D Super, ale zdążyłam przeczytać, że już się stresujesz:no: Kochana, jak ja wsiąde w pociąg i będzie lanie jak ta lala.
Pamiętasz co mówiła Lorelain? Że ona bliźniaki miała po tym jak zaczęła brać dupka. Powiedziałam mojemu M, że koleżanka z forum ma ciążę mnogą, a brała duphaston, a on sie pyta czy ja biorę to samo. Powiedziałam, że tak, no cóż, lekko spanikowałam:-D
oczywiście net mi w pracy siadł i wszystko poszło....w las.
Anaber, a próbowałaś depilacji? Kiedyś bikini goliłam maszynką (masakra, nie dość, że strach żebym czasem się nie pozacinała to jeszcze stany zapalne dzień po, ledwo cholerstwo się wygoiło, a zarastałam jak puszcza amazońska i zabawa od nowa), kremy w ogóle na mnie nie działały, rozpuszczały co 10 włos. Teraz działam depilatorem i najbardziej jestem zadowolona, bo mam spokój na 2 tygodnie, no i włoski odrastają słabsze. Troche bólu i spokój na długo. Pewnie w ciąży zapodam sobie depilację woskiem (w związku z brakiem możliwości oceny wizualnej efektów), a za rok lub dwa chciałabym zainwestować w laser i pozbyć się cholerstwa raz na zawsze. Teraz doczytałam, gratuluję udanej wizyty:tak:

anaber dziekuje Kochana bardzo za to ze sie dowiedzialas poki co jest jak jest ja mam dlugie cykle ponad 40 dni wiec moje fasolki sa jeszcze male i wstydziochy nie chca sie pokazac hihi :)
dzoana ja duphaston biore dopiero od momentu pozytywnego testu wiec u mnie blizniaki to nie z duphastonu no ale u lorealin tak bylo z tego co kojarze.

Cześć kochane ja tylko tak na szybko, bo cały dzień latam i coś załatwiam...
Odpiszę tylko tak szybciutko i nie gniewajcie się, że nie każdej ;-)

Bobo, Aga za mieszkanie płacę 1060 zł odstępne z funduszem bo jest to mieszkanie bezczynszowe + woda i energia. A wprowadzam się w przyszłym tygodniu bo chcemy troszkę odśweizyć ;-)A teraz znowu uciekam bo o 18 spotykamy się z tą kobietą co nam wynajmuje a na 19 nauki przedmałżeńskie na które tak mi się chce iść, że szok :-):-)

Aaaaaa i Bobo panikara!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D:-D:-D:-D Będzie dobrze, trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :-)
Buziaki do poźniej!!

reklama
Anaber to smacznego i zazdroszcze:-) Dzoana-to u ciebie też będą możliwe bliźniaki:-):-)
Nie strasz mnie:szok: Gdzie ja zatargam bliźniaczy brzuch na 4 piętro bez windy?

anaber dziekuje Kochana bardzo za to ze sie dowiedzialas poki co jest jak jest ja mam dlugie cykle ponad 40 dni wiec moje fasolki sa jeszcze male i wstydziochy nie chca sie pokazac hihi :)
dzoana ja duphaston biore dopiero od momentu pozytywnego testu wiec u mnie blizniaki to nie z duphastonu no ale u lorealin tak bylo z tego co kojarze.
Zapomniałam, że Ty wcześniej nie brałaś wspomagacza:-)
Hej Suonko, pojawiasz sie i znikasz:-) My sie tak łatwo nie gniewamy:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry