• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
joweg będzie dobrze!!!Życzę Ci kochana mega silnych dzieciaczków,tak by na całe 9 m-cy wczepiły się w twój brzuszek.No a w między czasie trochę mdłości ci życzę,byś miała na co ponarzekać:tak::-D.

aneczko narobiłaś mi smaka na ciacho,ale ja dziś zrobię tylko drożdżowe rogaliki.
A pogoda w dalszym ciągu pod psem,m na rybach(hihi pozwoliłam jemu,ale jestem wspaniałomyślna),a dzieciaki albo grają ,albo tv oglądają.

hej :)

u nas pogoda całkiem spoko, właśnie wróciliśmy od gina i z zakupów. Gin mówi, że został mi jakiś mały skrzep, ale mam się nim nie przejmować, bo wyleci przy @. kazał się od razu starać i przybiegać do niego zaraz jak tylko zobaczę dwie kreski, a wtedy luteina i odpoczywanie. Z rzeczy dodatkowych - dostałam rower od M, czekam więc aż zagoją się moje paluchy i będę śmigać. Kupiłam sobie dużo roślin na taras i będę teraz czekać na lato. do lata muszę schudnąć, mieć piękny taras i dużo jeździć na rowerze, bo w lato będę już w ciąży (razem z aneczką, dżoanką i joweg;))

jestem i ja już po obiadku położyłam się i odpoczywam
Suonko czekamy
Dzoana dzięki za wieści
6 mamo ja wczoraj robiłam sernik na zimno i dziś go próbowaliśmy i jest pyszny
Gosiulek witaj
Anisiaj ambitny plan więc trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
gosiulku, przepraszam! :((((( będziesz kochana, będziesz! wybacz mi ja mam teraz pamięć jak babcia z otępieniem :((((

będziesz jeszcze przed latem!!!! :)

Ostatnia edycja:
hej :)

u nas pogoda całkiem spoko, właśnie wróciliśmy od gina i z zakupów. Gin mówi, że został mi jakiś mały skrzep, ale mam się nim nie przejmować, bo wyleci przy @. kazał się od razu starać i przybiegać do niego zaraz jak tylko zobaczę dwie kreski, a wtedy luteina i odpoczywanie. Z rzeczy dodatkowych - dostałam rower od M, czekam więc aż zagoją się moje paluchy i będę śmigać. Kupiłam sobie dużo roślin na taras i będę teraz czekać na lato. do lata muszę schudnąć, mieć piękny taras i dużo jeździć na rowerze, bo w lato będę już w ciąży (razem z aneczką, dżoanką i joweg;))
Anisiaj, to super, że wszystko dobrze się oczyściło i masz zielone światlo na staranka. A plan masz niezły, teraz trzeba się zabrac za jego realizacje. Jaki rowerek dostałaś?

Anisiaj o Ty...O mnie zapomniałaś,tzn....o mojej ciąży:-(:-(:-(
Widocznie nie będę.

I mi się zachciało ciasta a mam tylko lody.Zimno jakoś.
Będziesz, będziesz, trzeba byc dobrej myśli. Ja mam umowę z M, że jak nam się nie uda to trudno, bedziemy my i nasz kot, moze zaadoptujemy jeszcze jakiegoś futrzaka i będzie dobrze.

Aguś, taki dzień jest, że nic tylko leżeć. Mi nic się nie chce

reklama
witam

ja już po spacerku, byliśmy w zoo :-) u nas piękna pogoda :-)
aktualnie jestem mega głodna, więc zaraz w ruch pójdą pierogi na obiad - od mamy :) hehehhe

anisiaj świetny plan, trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& wiesz jak to jest... mi mówiono, że jak sama się oczyszczę to można od razu, a jak jest zabieg to 3 m-ce trzeba odczekać ze starankami.
dzoana no... współczuje z tą pracą, po takim lenistwie, ciężko ... ale wdrożysz się i z górki zleci .... nim się obejrzysz będziesz na L4 siedziała :-)
bobo powodzenia z badaniami ... a jak było u promotora ??? :confused:
aneczko wpadam na ciasto... jestem baaaaaaaardzo głodna :-)
marta jak zakupy ??? masz wizję wyglądu waszego nowego gniazdka... kolory ścian itp itd .. ???

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry