D
Dzoana.a
Gość
Smacznie brzmi i bardzo kalorycznie

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

.Anisiaj, to super, że wszystko dobrze się oczyściło i masz zielone światlo na staranka. A plan masz niezły, teraz trzeba się zabrac za jego realizacje. Jaki rowerek dostałaś?hej
u nas pogoda całkiem spoko, właśnie wróciliśmy od gina i z zakupów. Gin mówi, że został mi jakiś mały skrzep, ale mam się nim nie przejmować, bo wyleci przy @. kazał się od razu starać i przybiegać do niego zaraz jak tylko zobaczę dwie kreski, a wtedy luteina i odpoczywanie. Z rzeczy dodatkowych - dostałam rower od M, czekam więc aż zagoją się moje paluchy i będę śmigać. Kupiłam sobie dużo roślin na taras i będę teraz czekać na lato. do lata muszę schudnąć, mieć piękny taras i dużo jeździć na rowerze, bo w lato będę już w ciąży (razem z aneczką, dżoanką i joweg)
Będziesz, będziesz, trzeba byc dobrej myśli. Ja mam umowę z M, że jak nam się nie uda to trudno, bedziemy my i nasz kot, moze zaadoptujemy jeszcze jakiegoś futrzaka i będzie dobrze.Anisiaj o Ty...O mnie zapomniałaś,tzn....o mojej ciąży:--
-(
Widocznie nie będę.
I mi się zachciało ciasta a mam tylko lody.Zimno jakoś.