• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

anisiaj no to szerokiej drogi :tak: a ja sobie poleżę:happy:

aneczko może ta po wódce ta przezroczysta ta wieksza jest pośrednia?? jak myślisz bo ta mniejsza to chyba za mała??kurde już sama nie wiem chyba wezme ta po winie co stoi po prawej stronie od wódki :) bo ta co stoi za nią po winie to jst węższa czy taka sama?? bo bardziej podobają mi sie po winie niż po szampanie
a jęsli chodzi o nalewkę to nie problem hehehehehehehehe :) czy ta

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
no to ja chyba wolę po winie ta co stoi po prawej stronie tej przezroczystej z czerwoną nalepką lub ta co stoi z tyłu pierwsze z prawej strony

Joweg bardzo szybko zleciało naprawdę to dobrze byle do przodu i nie bój się będzie dobrze

Dzona czekam cały czas odnośnie tych ankiet aż zadzwonią, może jutro po tym weekendzie
Bietka zazdroszczę super mam nadzieję że randka się bardzo udała
długim a jak nie to pójdę tam jeszcze raz . Adopcja nie jest taka zła wiem że to nie to samo co własne ale takie też można pokochać…

Suonko trzymam kciuki za Twój wielki dzień

Anisiaj piękny plan to dobrze że masz tyle energii w sobie bardzo mnie to cieszy, no i dobrze że gin powiedział że wszystko jest ok. Rower fajowy mi ja jestem fanką krossa mają super rowery po ciąży sobie kupię bo mój się sypie :/

Wiolka dużo spokoju życzę ze starciem z teściową

Anaber widzę że Ty tak jak ja hi hi zalatana od rana

Gosiulek jak samopoczucie ?

Martuś - ja bardziej sobie wmawiam, że mam tą energię...ale jestem typem walczącym i biorę życie za rogi, więc tak łatwo się nie dam :) muszę iść kochane, mąż już na rowerze, głupek ;P paaaaaaaaaaa

ok podkładki i świecznik są przed ostatnim lakierowaniem :)

Zobacz załącznik 462191Zobacz załącznik 462192Zobacz załącznik 462193
tutaj widać jaki dostałam preparat kijowy !! :wściekła/y::wściekła/y: na szczęście to spód podkładek ...Zobacz załącznik 462194Zobacz załącznik 462195Zobacz załącznik 462196
i wierzch
:)
Zobacz załącznik 462197Zobacz załącznik 462198Zobacz załącznik 462199

może być ??????????????????

Aaaaa i jak chcesz to mogę zrobić matowym lakierem bo kupiłam własnie słoiczek :)

Ostatnia edycja:
Aneczka pięknie podoba mi sie bardzo a ten chusteczki rewelacja już zachorowałam a z tym lakierem to nie wiem który ładniej bedzie pasowac , wazne aby ładnie wyglądało i wiesz co tak sie zastanawiam, czy moze nie wyślę Tobie wazoników REKTANGEL Wazon - IKEA i takiego REKTANGEL Wazon - IKEA i wtedy byłaabym zadowolona :) bo z tych korzystam najczęściej. Tylko musiałabyc mi napisac ile miałabym dopłacić bo ten jeden jest wysoki 21cm 5x5 i a ten szerszy wysoki 14cm 9x8. wazoniki są z ikei a z butelki bym zrezygnowała wtedy. i oby się w przesyłce nie pobiły.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Aneczka pięknie podoba mi sie bardzo a ten chusteczki rewelacja już zachorowałam a z tym lakierem to nie wiem który ładniej bedzie pasowac , wazne aby ładnie wyglądało i wiesz co tak sie zastanawiam, czy moze nie wyślę Tobie wazoników REKTANGEL Wazon - IKEA i takiego REKTANGEL Wazon - IKEA i wtedy byłaabym zadowolona :) bo z tych korzystam najczęściej. Tylko musiałabyc mi napisac ile miałabym dopłacić bo ten jeden jest wysoki 21cm 5x5 i a ten szerszy wysoki 14cm 9x8. wazoniki są z ikei a z butelki bym zrezygnowała wtedy
nie musiałabyś wysyłać bo Ikeę mam niedaleko :) przejeżdżam obok gdy jadę do Poznania :)
koszt myślę że też w okolicach 13-20 zł bo tyle mniej więcej za farby i podkłady wyjdzie plus na te wazoniki :) no i trzeba uważać w pielęgnacji , przecieranie lekko wilgotną ścierką żadne moczenie itp :)

mam nadzieję że nie gniewasz sie za spody podkładek , kurcze ten lakier był o połowę droższy od tego co zwykle mam więc nie spodziewałam sie że jest tak beznadziejny....

mam do zrobienia toaletkę i nie mam zbytnio na nią pomysłu tzn mam tyle pomysłów że nie wiem który wybrać...

Anisiaj dla Ciebie mam na razie stojak, resztę muszę zrobić od nowa przez ten przeklęty preparat

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry