• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Anisiaj pouciekały babole hi hi hi
Wiolka my im nie płacimy na godziny tylko on nam zrobił wycenę mieszkania i powiedział że za całą kawalerkę chce 2,2 tyś - zszokowało mnie że tak mało i zaliczkę m im jutro da 700zł no i w umowie mają maks dwa tygodnie na zrobienie. Ale powiedział że szybciej skończy

reklama
Ja jestem byliśmy na spacerze i na lodach teraz muszę iść nadzorować kąpiel wiem że m sobie poradzi ale ja i tak muszę sprawdzić po swojemu. Kolacja i dzieci do spania, kurcze ale mam dziś opóźnienie normalnie to moje dzieci o tej porze już śpią a my mamy czas dla siebie:-D

Gosiulku - masz rację, już każda rocznica, data będzie się kojarzyć... tulę Cię kochana mocno z tym dniu :* Chatę znam, czytałam jakoś rok temu. Teraz czytam Leona Knabita o cierpieniu i nowego Zafona.

Anaber - wyżalaj się ile wlezie, po to masz nas! współczuję Ci kochana tych męczących objawów. trzymaj się dzielnie :*

ja zmykam oglądać film z M, bo mówi, że jestem od Was uzależniona ;) buziaki, papa

anisiaj chwila refleksji byla po prostu potrzebna a wasz dzidzius zawsze z wami bedzie wiadomo ze ciezko jest ale w miare czasu bedzie troche lepiej uda wam sie wszsytko zobaczysz:-) Marta to chyba ze tak to fajnie pewnie zrobia szybciej zebz kase wziasc Anaber wspolczuje ci wiem ze przy koncu jest ciezko ale jeszcze troche trzeba wztzymac mi przy Nastce nogi nie puchlz a teraz jak bedzie to sie okaze

MartaSx oby tylko dobrze zrobili bo wiesz szybko to nie sztuka przepraszam,ze tak piszę ale wiem to z doświadczenia, tylko u sąsiadów fachowcy to dośc ze spaprali robote to jescze robili 4 tyg. dłużej.

Anaber wiem ze to różnie bywa, kurcze mam nadzieję że będzie dobrze. Miał na stronie internetowej różne swoje prace wykończeniowe i wyglądają całkiem całkiem
Takie kafle wybrałam do łazienki Zobacz załącznik 462281Zobacz załącznik 462282

to są zdjęcia z google ja trochę inaczej zrobię bo ciemne kafle będą pasek na dole i u góry reszta beżowe a te kwiatki to będzie jesen pasek między prysznicem a umywalką - ŁADNE ?

A i takie kolor ciemnych na podłogę

Ostatnia edycja:
hejka laseczki,sorki ze tak z doskoku,ale nie daje rady za wami nadazyc :zawstydzona/y:,a potem nie wiem o czym piszecie i ciezko mi sie wbic..:-(
anaber doskonale cie rozumiem..pamietam,ze dokladnie tak samo czulam sie w ciazy jak ty teraz..w tej podejrzewam nie bedzie inaczej..juz chyba wole rodzic niz byc w ciazy..do tego jeszcze bardzo sie stresuje..to nie dla mnie..juz odliczam dni do grudnia..jak urodze..sliczne i zdrowe dziecko..a do tego czasu osiwieje..
3maj sie kochana,jeszcze chwila i bedziesz tulic swoje Malenstwo :tak:
pozdrawiam was mocno..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry