• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

wiesz z firmy mam pełno wstążeczek i koronek różnych kolorach mogłabym jakoś to wkomponować ...
wiem jak sama szukałam na cywilny to masakra bo nic oryginalnego nie było ...

reklama
a co tu taka cisza?:)

gosiulku - nie znam tych osób :( ja miałam 15 lat jak wyjechałam z domu, więc mało osób znam :(

dziewczyny, dziękuję Wam za rady, jeszcze nie podjęłam decyzji i pewnie ze dwa dni mi to zajmie, ale bardzo Wam dziękuję!

anaber - jak po wizycie kochana?

bietka - latynosa nie było, ale wróciły problemy z kręgosłupem i połowa domu została mi na jutro :(

kochane, muszę zrzucić 5-6 kg do 26 maja, co poza wycięciem połowy ciała mogę zrobić?:)

jestem już w domku nie mogłam napisac wczesniej z telefonu bo padła mi bateria, więc pan doktor śmial sie dzisiaj ze mnie ze ja już sie na porodówkę wybieram, powiedział,ze Borys ma jeszcze dużo miejsca więc już nawet nie chce myśleć jak ja będe wyglądać za miesiąc czy 1,5. Ułożony jest główka w dół, bol taki jak na @ musi byc od macicy bo szyjka jest całej długości twarda i zamknieta, więc wszystko wporządku. ale ja i tak już pakuje torbę. Mam brac dalej tardyferon :baffled: dzis na usg tylko mierzył przepływ krwi w tetnicy głównej i w pępowinie wszystko ok bo Borys był odwrócony i za wiele pokazac nie chcial.

anaber - to super wieści!!!! Borysek wstydniś albo taki niedostępny ;)

marta, bobo - skopać Wam tyłki?:) czemu nie uważałyście na statystyce? takie analizy to banał, a teraz będziecie komuś płacić grubą kasę? ciocia anisiaj zadaje Wam karne tańce!

reklama
anaber gratuluje wizyty... :-) a co to jest tardyferon ???

anisiaj
hmmm... lekka dieta, sport, ruch, może aerobic ??? wiem, że zaraz zostanę skrytykowana, ale ja przed ślubem jechałam na diecie dukana ( u mnie zdziałała cuda ) + fitness, czyli step, BPU i zumba - kocham taniec :)
tak naprawdę masz teraz bardzo sprzyjający okres, bo lato... więc ciemne pieczywo, twarożek, pomidorek... na obiadek chude mięsko.... itp itd...

ten pan Ci pomoże w sprzątaniu :-D la.jpg

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry