• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Tak mnie wczoraj tknęło jak czytałam post Anisiaj. Jak jest z TSH, mi wyszedł wynik 1,76, w normach jest do 4,20, ale Anisiaj cos pisała, że przy 2 może być problem. Z drugiej strony moja ginka powiedziała, że tarczycę mam ok.
Już znalazłam post, musi byc max 2, żeby móc zajść.
Kurcze, juz ta godzina:szok: Wykopcie mnie, bo nie wyjadę do pracy

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Aga oczywiście że możesz wpadaj kochana na obiadek znalazlam dentystke w wieliczce która normalnie wyrwie jej zęba ma prywatną praktyke i wyrywala dzieciom z wadami zęby bez cudowania:wściekła/y: jesteśmy umówieni przed 19 andrzej wróci z pracy to nas zawiezie i bez laski nawet nie dużo 50zł powiedziała

Dzoanka ale narobiłaś ochoty na kawkę, a ja jestem kawomanka:)))) A co do tarczycy, może warto zasięgnąć rady jakiegoś endokrynologa?? Anisiaj jest na bieżąco więc pewnie dane odnośnie norm dotyczą babeczek starających się.
Bobo mój film leży nietknięty od jakichś 3 lat a zdjęcia przeglądam jak sprzątam w szafce ze zdjęciami:))))
Wiola dużo zależy od chęci lekarza, a Ty nie dosyć że w ciąży to jeszcze tak was potraktowali:(
Ja właśnie gotuje zupkę ogóraskową, bo już dawnoooo nie dotowałam takiej.
Dziewczynki, tak całkiem z innej beczki, może polecacie do czytanie jakieś fajne thrillery albo kryminały?????

reklama
Marta-jak sie zapłaci to sie wszystko da po prostu wszędzie materialiści ale co zrobić inaczej czlowiek nic niestety nie załatwi ciesze sie że mąż bedzie z nami bo przy usuwaniu zęba to wole miec wsparcie z jego strony a i Nastka sie zawsze stara bardzo bo chce żeby tata byl z niej dumny Marta-tak tanio u nas normalnie za wizyte bierxe od 70zł od dorosłego a mąż jak byl leczyć zęba to zapłacil 120 i na następnej miał 100 dolożyć z Nastką jak chodze to na NFZ ale za plomby 80zl place a za lepsze znieczulenie 20zł i ***** dalej z takiego ubezpieczenia Justi ja lubialam swego czasu czytać agate Christi jak dobrze napisalam ona ma fajne kryminaly

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry