• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
a ja dalej bede oglądac ostatnie odcinki Prywatnej Praktyki i Chirurgów :rofl2: bede poźniej paaaaaaaaaaaaaa

Znowu mam skurcz kurcze czuję ze zbliża sie wilekimi krokami ;-)

tylko mi tu pod moją nieobecność nie naskrobac zaraz 10 stron

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Anaber no faktycznie fajny pomysł zapytam dentystki jak dziś będziemy może ona będzie miała pudeleczka na zabki:-)ale ci dobrze mojaq teściowa za chiny by mi jedzenia pod nos nie podstawiała chyba że nafaszerowane cjankiem:-D odpoczywaj i korzystaj;-) 6mamo -powiem ci że mogłabym i 6 wziąść od zawsze dzieci bawilam dawniej w rodzinie później koleżankoim później swoją córke i dalej koleżankom:-) mój m sie śmieje że ja powinnam przedszkole założyć bo przez nasz dom sie masa dzieci przewija:-D

Właśnie 6-kowa, mnie też Twoja córka na myśli:) jak jej poszło?? i gdzie wybywa dalej?? Nic nie czytałam Kinga, przy najbliżej okazji coś wypożyczę. Wiola, A.Christy też czytała, ale już dość dawno. Chmielewskiej mam wszystkie książki. Z thrillerów bardzo podoba mi się Alex Kava. Dla mnie rewelacja.
Anaber, bo u was to już lada chwila:) i kolejny mężczyzna będzie na świecie:)
Scoti, mnie ciężko się je brążowy ryż i strasznie długo gotuje:) a jak karmiłam piersią to jadłam w kóło warzywa na parze i od tamtej pory nie robiłam. A rybkę z pasy uwielbiam!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry