wiolka23
Fanka BB :)
Ugotowałam pyszną zupke kalafiorową mialam gości i jestem na chwile u mnie duszno jak jasny gwint nie wiem czy nie popada zadzwonilam na kopernika i powiedzialam tej lekarce że nie mam czasu jeździć tam i spowrotem żeby glupi termin ustalić tygodnie mi lecą a nie chce wybierać pomiędzy jednym dzieckiem a drugim i zapytałam jej czy badania mają na celu pomóc kobietom czy tylko utrudnić i ustalila mi termin na jutro:-)tylko tu zaczynają sie schody co ja zrobie z Nastką
jak sie uda to może koleżanka by ze mną pojechala i wzięłybyśmy Nastke do auta bo nie chce z nikim zostać mam nadzieje że tylko nie bedzie upalu i sie uda
na 11.30 mam sie tam zgłosić wiec myśle że gdybyśmy wcześniej tam zajechali to szybciej wrócili zobacze jak to będzie
jak sie uda to może koleżanka by ze mną pojechala i wzięłybyśmy Nastke do auta bo nie chce z nikim zostać mam nadzieje że tylko nie bedzie upalu i sie uda
na 11.30 mam sie tam zgłosić wiec myśle że gdybyśmy wcześniej tam zajechali to szybciej wrócili zobacze jak to będzie
mam obiekcje bo sklep nie jest dobrym miejscem do pilnowania dziecka z nogą w gipsie nie wiem jak ona mi ją wysadzi siku
a gdzie reszta? Bietka a nie mozesz zadzwonić do swojej przychodni zapytać czy nie mozesz zrezygnować z wizyty drugiej albo żeby ci dali inną położną a nie wampira? u mnie polożna też miala być trzy razy ale przyszła tylko raz obejrzała Nastke i powiedziala że wszystko ok więc więcej nie musi przychodzić