• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Ja jak byłam na pierwszym usg genetycznym to wtedy mi pokazali dziecko w 4D i dali zdjęcia wiec teraz też szkoda mi kasy najważniejsze że mala jest zdrowa jestem spokojna wiem jak wygląda w 4D więc wole malej kupić pościel do łóżeczka albo kombinezon na zimie i 2 dresiki:-)

reklama
Bobo wiesz no niby zdziera ale badania prenatalne robi w cenie wizyty mi tam 3d nie jest potrzebne raz i tak bym je obejrzała i w kąt a dziecko na pewno nie będzie chciało takiej pamiątki. Wody było dużo ale zapomniałam o nich i się wygotowała :no:
Wiolka i ja tak samo myślę :-)

Dziewczynki dziekuję Wam wszystkim za życzenia,kochane jesteście :)
przepraszam,że się nie odzywam ale dopiero co wróciłam do domu :eek: byłam u anestezjologa spisal dane, przeprowadził wywiad ale sie okazalo,ze taki wywiad musi byc przeprowadzony nie poźniej niż 7 dni przed porodem, w sumie według termin OM mam czas ale gdybym zaczeła teraz na dniach rodzić to i tak nie dostanę bo musi minąc 7 dni jakieś głupie zasady mają.

Zaraz mam gości :baffled: kurde a tak nie chciałam mieć gościn w domu już buuuuuuuuuuuuu przychodza na ciasto i kawe ale co zrobić dzwonili z życzeniami to wypadałao zaproponowac kawę.

Wiolka gratuluję pipeczki :laugh2: super

Także jeśli już to zajrzę wieczorkiem.
Miłego dnia Wam życzę :)
buziolki

marta masz na mysli te badanie w 12 tyg? ja tam nie zaluja kasy nawet jakbym musiala zaplacic to bym zaplacila bo to pamiatka moze obejrze raz i walne w kat ale dziecku kiedys po latach bede mogla pokazac jakie bylo. a poza tym rodzice zobacza a dla nich to taka frajda ze szok :)

Anaber współczuje ci siedzenia z goścmi chociaż dziś wyjątkowy dzień więc z przymrużeniem oka mam nadzieje ze nie urodzisz wcześniej niż za 7 dni zeby ci dali znieczulenie:tak: Marta ja tez tak uważam ale lakarze znaleźli sposób żeby kase wyciągać od przyszłych rodziców:-)

reklama
Scoti ty to masz kobieto też sile i chęci do sprzatania ja szczerze jak dziś z krk wrócilam to nic mi sie nie chciało i sie obijam:zawstydzona/y:wieczorem jedziemy do mojej nawiedzonej ciotki bo wszystkim rozdaliśmy zaproszenia ale ją zastać wiecznie ma jakieś wymówki:wściekła/y: i później chyba do koleżanki po przepisy na ogóreczki :-)a jutro o 11 mamy gości do nastki przychodzi kolega z przedszkola

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry