• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Bobo-powiedziała tylko ze ona od początku wiedziała ze będzie siostra:-)chce normalnie zakisić ale też musze wziąść przepis na ogórki po żydowsku bo są przepyszne ale teraz tych zrobie pare słoików a na zime więcej:-p

marta a ja synusia hihi :)
wkurzyl mnie moj maz na maksa. co za osiol z niego :wściekła/y: szuka ubezpieczenia na nowe auto do tej pory auto bylo na ojca a teraz chcemy zeby bylo na niego ale on nie wie ile ma znizek i nie poczeka baran zeby mu przyslali z pzu tylko on juz dzis musi miec oc i ac i wszystko bo on inaczej nie bedzie jezdzil. polowa polski ma samo oc i zyja a on nie moze gora tydzien na samym oc pojezdzic :wściekła/y: powiedzialam mu ze do auta nie wsiade. oooooo takiego mam focha na durnia

hejka

napisałam sms do anaber ale jeszcze nie odpisała

idę Was czytać :-)

wioluś gratulacje zdrowej córci ... bardzo się cieszę :)

bobo gratuluje zakupu autka - nerwusku nie denerwuj się ... faceci nie myślą, już dawno to ustaliłyśmy - już lepiej z m ??? rozmawialiście ???

marta heheheh opchniesz śpioszki na allegro, powiem Ci też że ja mam jedne na 50 cm i są dobre, mimo ze Igor ma 56 cm -zostaw a może się przydadzą :)
no będziesz synka żelowała jak Christano Ronaldo :)

evel kochana nie denerwuj się. Ale ten Twój były jest perfidny - niestety cz esto tak jest, że dzieci stają się katą przetargową, a synek nie wie że robi źle opowiadając pseudo tacie o tym co robisz... wierzę, że będzie wszystko będzie dobrze... masz prawo ułożyć sobie życie z nowym mężczyzną - trzymam kciuki za nowy związek i rozprawę

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry