• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

A ja dalej czekam na tych nie punktualnych gości nie nawidze jak sie ktoś spoźnia mam dziś robić placki ziemniaczane ijak oni sie przyplątają o 12 a zazwyczaj siedzą do czasu kiedy np powiem coś w tym stylu musze sie wziąść za jakąś robote w domu lub iść do sklepu jak kobieta mająca 3 dzieci może nie mieć nic do roboty w domu:eek: Ja wrzuciłam firanki do prania mam nadzieje ze posiedzą godzine i do domu bo firanki musze później poprasować i powiesić zrobić placki ziemniaczane i po poludniu obrać agrestoporzeczke bo soki będe robić,jeszcze musze isć na sklepy kupić prezent bo Nastka dostala zaproszenie na niedziele od Nadii do galerii na urodziny tam jej rodzice lokal wynajęli i same dzieci będą myślałam zeby jej kupić ładną sukienke ma 4 latka i jest na etapie strojenia na księżniczke kocha różowe sukienki i do tego jakąś malowanke dla dzieci w jej wieku albo książewczke i chyba wystarczy:baffled:

reklama
wiolka tez nie lubie spoznialskich,moze dlatego ze sama nie lubie sie spozniac..
moj dziadek,jak bylam mala wbil mi do glowy ,ze lepiej pol godziny czekac niz spoznic sie 5min.i tak mi zostalo do dzisiaj :-D
Aga w takie uplay prasowac..ojj ciezko..ja nie prasuje w ogole,no chyba,ze cos trzeba..a jak prasowalam to zazwyczaj po nocach,szczegolnie w takie uplay ;-)

ja bylam z mezem odebrac naszw autko :) oczywiscie nie obylo sie bez przygod. na rondzie w poznaniu pekla rura i tramwaje jechaly w inna strone i trzebabylo isc na autobus za tramwaj ludzi masa goraco no masakra:(
marta pisala ze przez te burze nie ma neta dlatego zagladanie do nas jak jej wlacza.

Jestem w końcu mam neta musieliśmy do nich dzwonić żeby naprawili. Ogólnie jestem zła bo mój gin przysłał mi kartkę pocztową że przekłada wizytę bo go w poznaniu nie ma i teraz w poniedziałek nie pójdę dopiero za 1,5 tyg gdzieś jak wróci :wściekła/y:

Plis o skróta jakiegoś :-D

Za dużo to żeście nie napisały a ja tu o skrót prosiłam :szok: u nas gorąco jak djabli...

Anaberku bardzo nie ładnie Twoi goście zrobili – wstyd naprawdę ja nigdy do nikogo z gołą ręką nie szłam… następnym razem jak się wproszą to ich olej i już
Bobo dzięki za przekazanie info ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry