• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Anaber ja nie piszę tak złośliwie ;-) tylko wiem ile pracy jest przy dzieciach więc dużo musisz odpoczywać a nie gośćmi się zajmować ;-)
Wiolka ja mam pod blokiem biedrone i już jem ale coś mi grzmiało jak szłam jeszcze burza się przypałęta

reklama
Marta-ja mam z 10 minut drogi ale nie chce mi sie zwyczajnie isć po drodze do biedronki mam pełno sklepów i dwie butki z tradycyjnymi lodami na gałki tam mają pyszne lody z prawdziwego zdarzenia:-) ja czekam na M jak wróci to pędzimy do wieliczki do tego kolegi a mielismy dzis trawnik kosic zaniedługo nie wejdziemy do ogrodu:sorry2:jutro sąsiaska mnie poprosiła żebym sie zaopiekowala do poludnia jej wnuczka bo ona idzie do gabimetu bo ma pacjentki,wiem o tym bo sama ide jutro na wizyte,zgodzilam sie bo Nastka jak uslyszala to nie dala mi wyboru:baffled: Ciekawe jak tam Gosiulek zaniedlugo powinna wrócić:happy2:

Jestem
Z ciążą ok.Jest pęcherzyk i pęcherzyk żółtkowy.
Natomiast clexan.....nie dostałam recepty z R. On nie ma podpisanej umowy z NFZ i nie będzie tego robił. NFZ robi straszne świństwa. Jego kolega zapłacił 35tys. kary za to że przepisał duomox na zapalenie dróg moczowych w kobiecie w ciązy a jest na zapalenie gardła czy na coś innego,nie pamiętam.Tzn. jest skuteczny na zapalnie dróg moczowych też a le NFZ stawia wytyczne co do każdego leku i nie można w innym przypadku zastosować. On więc wypisuje wszystkie recepty na 100%. I co ja teraz mam zrobić?

Byłam już u rodzinnego.Nic nie może. Mąż ma nawet chirurga w rodzinie i też nic.Nie moze.Lekarz mówi że to polityczne zagranie.Chcą ściągać z pacjentów pieniądze.I nie liczą się z życiem człowieka bo bez tego leku dziecko się dusi i umiera. A koszt miesięczny to prawie 400zł. świadomie dążą,pozwalają umierać dzieciom? Ja sobie jakoś poradzę choć myślałam że się rozplaczę w gabinecie ale co mają powiedzieć dziewczyny których na to nie stać? Muszą pozwolić umrzeć swoim dzieciom.To jest nieludzkie.Przepraszam że może kogoś urażę ten nasz rząd to całe PO...nie od dziś wiadomo że nie działa na korzyść rodziny a na korzyść bogatych.

Gosiulek absolutnie sie z Tobą zgadzam PO - szkoda słów i nerwów a najgorsze jest to ze nie ma na kogo głosować... Wkurzające jest to jak w kampaniach wspierają politykę prorodzinną a tak naprawdę to wszystko jest gó..wn..o warte

Oni tylko duzo mówią o tematch pro rodzinnych a tak naprawde ich dzialania sa anty rodzinne żadnych wsparć dla kobiet w takich sytuacjach dla kobiet któe sie lecza latami zeby mieć dzieci i biorą kredyty żeby mieć pieniądze nabadania sami tylko pod siebie skur.......ny pchają:wściekła/y:

Chyba sie dzisiaj nie meldowalam:szok: jestem, zyje:-)

Gosiulek szkoda slow :baffled: z tego co widzialam na necie to u nas na recepte clexane jest za ok £5, szkoda ze nikt mi go nie przepisze...... Dobrze ze maluszek sie zdrowo rozwija

Igorku sto lat:-) tort pewnie pyszny :-p
mi wiolka zrobila smaka na loda i musialam powedrowac do lodowki:-p:-p

Moje dziecko mnie zadziwia zawsze mielismy wieksze problemy ze zrobieniem kupy na nocnik, a teraz dwa razy pod rzad zsiusiala sie w majtki ale kupe zrobila na nocnik jak bylam w innym pokoju:-D

M zdal wreszcie swoj kurs HR w collegu uff przynajmniej oplacilo sie wziasc kredyt. Teraz pojechal z moim tatkiem do edynburga kupic autko a ze to kawal drogi to wroca po polnocy...

Ja niedlugo wykapie smrodka i moze uda mi sie ja wczesniej polozyc

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry