• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Wiola raczej nie będę mieć dziś usg pewnie dopiero na następnej wizycie bo to będzie już 30 tydzień, ja miałam usg na pierwszych trzech wizytach potem w szpitalu, potem na następnej wizycie nie miałam i dopiero na ostatniej miesiąc temu miałam usg połówkowe wiec wychodzi mi że dziś mi raczej nie zrobi

Aga-to tak konrolnie sie idziesz pokazać to tak jak ja:-) ja ma wizyte 30 sierpnia a 21 mam iść mocz do badań podrzucić ciesze sie że badania wyszły mi dobrze moja znajoma jak ostatnio mocz dala do badań to wyszedl jej źle wychodzi na to ze ma cukrzyce:baffled:

gosiulku - pewnie masz jakis telefon z systemem android, np. samsunga, wtedy daje Ci znac o kazdej nowej aktualizacji na fejsie, ale tak jak pisza Ci dziewczyny - jeśli to jest np w domu i laczysz się za pomocą wi-fi (Twój telefon podłącza się pod domowy net), to nie płacisz. jeśli masz wykupiony net do telefonu, nie płacisz. jeśli nie masz, a łączy się z netem poza domem, to płacisz. ja mam wykupiony, więc nie płace i dlatego spokojnie korzystam z tej opcji.

wiola - super wieści :))) a pamiętam, jak mówiłaś, że na bank nie jesteś w ciąży, bo z Twoją prolaktyną to niemożliwe ;) a tu prosżę 23 tydzień :)

Anisiaj-ja też to pamiętam:-)nie wierzylam ze tak szybko sie udało byłam poewna ze to skutek uboczny tabletek:-D a tu prosze:happy2: A ty w domku?Mówie wam jaki śliczny srebrny komplet biżuteri wypatzrylam dziś Swarovsky przepiękny po prostu a raczej będe coś kupowac bo nie mam nic takiego do sukienki a były śliczne kolczyki i zawieszka do łańcuszka Aga-jak wychodzi w moczu to nie jest dobrze i wtedy jest cukrzyca zobacze co tamz nią będzie napewno kazali jeje jeszcze raz powtórzyć badanie z obciążeniem glukozą:baffled: zobaczysz co ci powie napewno będzie wszystko wporządku:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie, ja dziś na nogach od rana. Wzięłam się za sprzątanie łazienek.
tata był, wziął małego na spacer a teraz siedzę w domu bo 40stopni.
:szok:

Wiolka gratuluje wizyty

Aga &&&&&&&&& za wizyte

Anisiaj swietowalas wczoraj rocznice Powstania W. .?

Dzoana miłego dnia

A gdzie reszta ?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry