• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Bietka w sumie sie udaly. Tylko ja sie troche dziwnie poczulam. Bo wszyscy przyszli i przy okazji to byly tez odwiedziny dla Boryska bo nikt wczesniej nie byl i dobrze ze takie dziecko nie kuma bo tylko jedna siostra m przyniosla probki dla malego z czego wiekszosc przeterminowa bo to pewnie bylo to co jej zostalo jak byla w ciazy. I tak jako matce zrobilo mi sie przykro ze dla Igorka przyniesli prezenty urodzinowe a dla Boryska w sumie nic :-( . Jakas powalona moj m ma rodzinke nie maja wyczucia i taktu. Chyba ze to ja jestem powalona.

Marta to dobrze ze wiecie jak dojechac :-) ciesze sie ze mnie odwiedzicie :-) musze jakies ciacho skrecic na jutro ;-)

reklama
marta no to super ze troszke sobie tam posiedzisz i odpoczniesz no i anaberka poznasz osobiscie :) taki zaszczyt Cie spotkal hihi:)
anaberku szkoda slow na takich, mogli chociaz jakas drobnostke przyniesc dla malego no a probki po terminie to juz przegiecie. ja bym jej je oddala i powiedziala ze moze ona ich bardziej ppotrzebuje wiec niech sobie je wezmie zpowrotem

Anaber, w sumie wypadalo, zeby przyniesc nawet jakas drobnostke dla nowego czlonka rodziny. Moze wydawalo im sie, ze to urodziny Igorka, wiec Boryskowi sie "nie nalezy". A probek po terminie nawet nie skomentuje.
Marta, masz super pogode:)
Bobo, gdzie w koncu miekscowke znalazlas?
Ogladam naszych chlopakow, graja z Argentyna:D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
A kiedy jedziesz? I gdzie reszta wsiąkła ????
Anaber nie przejmuj się choc mi by było wstyd dac coś takiego. Dziś można było się kąpac ale glonów pełno ja się brzydziłam wejść do wody- jesteśmy zawsze na stogach
Dzonka jutr ma być ciepło ale burze... ale to pójdziemy na jarmark zobaczyć

Ostatnia edycja:
dzoanko znalazlam 3 km od krupowek :) w sam raz bo ilez mozna siedziec w centrum :) poza tym mamy auto wiec jak cos to zawsze mozna podjechac:) babka bardzo sympatyczna ma opnie pozytywne na necie domek ladny i czysty wiec ok:)
marta jedziemy od 13 do 16 sierpnia:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry