• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
O tak S P Ó Ź N I A L S T W O to jest coś czego nie cierpię tak samo jak kłamstwa czy oszukaństwa.Moja teściowa potrafi się spóźnić 3 godziny twierdząc,że gotowała rosół.Właśnie sama sobie ciśnienie podniosłam,bo przypomniałam sobie,że mimo obietnic mój m nie dostał od swojej matki prezentu na 40-stkę,a minęło od tego czasu już ponad 2 tygodnie:wściekła/y:!!!

Bietka,Wiola to cudowne uczucie,kiedy dziecko wyznaje tobie miłość!!!

Przyjechała w końcu mówie jej ze czekam od rana a ona że po drodze gdzieś po ciuchy jechać a co mnie to obchodzi jak od 8 jestem na nogach:wściekła/y: teraz ćwiczy z małą a ta sie buntuje i pyskuje knebel jej normalnie zmajstruje na ten pyszczek dożarty:dry:

dzień dobry czytam was od godziny ale nie mam na nic siły
zbieram się na zakupy i do szkoły i do przedszkola dowiedzieć się co z przyjęciem dzieci i co trzeba im kupić

Miłego dnia:))

Dziendobry u nas sloneczko i podobno ma sie utrzymac az do wieczora, moze kolo 14 uda nam sie pojechac na plaze i zrobimy sobie maly piknik:-)

Wiolka tez bym sie zdenerwowala
Marta milego urlopowania sie
Evel dobrze ze urodzinki sie udaly, sto lat

My sie chyba ubierzemy i pojdziemy z Majka na male zakupy, mam nadzieje ze bedzie grzeczna.

reklama
najlepiej w trakcie pracy nastka dzis tak daje po dupie nie chce ćwiczyć cały czas sie kłóci i pyskuje nie wiem co w nią wstąpiło:wściekła/y: dożarte babsko male musze sie brać za obiad i sprzątanie a nie chce mi sie :sorry:co dziś gotujecie?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry