• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
6mamo-ale ona dziś sie uparla ze ćwiczyć nie będzie i konic i mówi niech mnie pani zmusi no myślalam ze jak ją chwyce to ją rozszarpie po prostu złośliwiec maly czasami jak ma taki dzień to normalnie bym ją udusila a tu nic bączurowi nie zrobie więc teraz za kare siedzi cały dzień bez bajek ona warunków stawiać nam nie będzie i teraz siedzi sfochowana na mnie powiedziala jej ze za każde takie zachowanie jakiś przywilej będzie jej zabierany ileż można,ostatnio przechodzi chyba jakiś bunt 6 latka boi mówimy do niej po 30 razy a ona udaje że nie słyszy jak glos podniesiemy to mówi przecież nie musisz krzyczeć :wściekła/y: Dzoana-współczuje atmosfery w parcy mam nadzieje że wszystko wroci do normy

Ostatnia edycja:
Wiola rzeczywiście uparciuszek mały.Mój Karol w styczniu skończył 6 lat i czasami jak się ofoszy to szok.Też za takie zachowanie ma zabierane przywileje.

Dziewczynki ja jestem chyba stuknięta,bo dopiero o tej porze jem śniadanie i na dodatek popijam to colą z lodem.

Ostatnia edycja:
6mamo-do tej godziny to bez śniadania bym z głodu umrała:-D smacznego jak ci smakuje z colą i lodem napilabym sie sama takiej:-p cwania z niej taka bestia że każdego umie sobie tak urobić jak jej pasuje teraz mi mówi "mamo moja córka laka chce oglądać bajke włączysz jej?":-Djuż nie dla niej tylko dla lalki mama jest nieugięta zaraz włacze odkurzacz a ona od malego przy odkurzaczu usypia więc moze uśnie i będe miala chwilke spokoju :-) a gdzie reszta? Dobra uciekam bo mala usypia a ja zaraz na siedząco przy niej usne poodkurzam i będę te ziemniaki na placki tarła bo niestety nic mi sie samo zrobić nie chce w tym domu

Ostatnia edycja:
jestem laski zadowolona Oli dostała się do przedszkola tam gdzie chciałam a ściślej do budynku szkoły tam gdzie syn bedzie chodził:))))))))))))))))))))))))))))))))

Wiola ja dziś robie prażone na obiad
6 mamo też właśnie piję cole z lodem
evel wszystkiego najlepszego
scoti miłego dnia
dzoanko a co w pracy???????????????? chyba mi umknęło:-(
Anisiaj odpoczniesz kochana przez te cztery tygodnie przynajmniej:))
Marta i jak nad morzem, ale masz fajni

aga to super, że udało Ci się załatwić przedszkole od razu w budynku szkoły syna! :)
Moja córka ma przedszkole też blisko szkoły Wiktora, także mam jedno obok drugiego i po drodze idąc do szkoły odstawiamy najpierw Amelkę :)

Aga, w pracy duzo pracy, wiec wiecej mnie nie ma niz jestem na BB. A dzisiaj jeszcze ludzie mnie wkurzaja. Dobrze, ze udalo Ci sie zalatwic to co planowalas:)
Za niedlugo jade do domku, musze pokonczyc zaczeta robotke. Postaram sie popoludniu wpasc. Chyba, ze zbiore sily i pojde na aero. Buziole:)

reklama
jejciu dziewczyny jakiego ja mam lenie to jest normalnie nieporozumienie
jutro m zabiera na dwa dni dzieci pod namiot nad wodę to troszkę odpocznę a robota nie zając nie ucieknie

no bałam się ze nie załatwię bo rekrutacja do przedszkola jest w marcu a ja ja zapisałam dwa tygodnie temu

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry