• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
jestem :) pospalam sobie ale mama mnie tel obudzila wiec juz wstalam hihi:)
wiolka bylismy w dwoch sklepach w jednym wozki firmy "krzak" czyli nie wiadomo co i jakies takie ze zaden nam nie podobal. w drugim dwa wozki i tyle :( musze znalezc jakis sklep zeby byl wybor zebym mogla sobie poodladac porzadnie.

gosiulek no to sobie pojesz :) a jak sie czujesz Kochana? jakies zmiany ciala zauwazylas? zachcianki?
moj maz na montazu wiec sama siedze ale skonczy ok 20 to jedziemy do jego brata bo zona brata miala imieny i jedziemy dac jej spozniony prezencik. kupilam jej apaszke bo nie mialam pomyslu co kupic a apaszka zawsze kazdej kobiecie sie przyda:)

bobo to zapraszam na kawę - mieszkam w miarę blisko centrum- więc można u mnie odpocząć po zwiedzaniu :-)

dzięki dziewczyny już mnie boli brzuch jak sobie pomyślę o jutrze... idę po kąpaniu i wracam o 23:30 - jestem w klubie do 23, taxi i fru do domku, oczywiście nic nie piję- mamy tam kolację i fajny występ hehehehehehehehe - pooglądam sobie taka wyposzczona jestem :-D:-D:-D:-D:-D no ale myślami będę w domku:-( z Igim

wiolka
ja robiłam dokładnie to co Ty - tylko pewnie moje mieszkanie to 1/3 Twojego domu no i ja nie jestem w ciąży- ale ...... jestem wykończona - no mieszkanie pięknie lśni i co z tego jak leje i m wróci z psem cały w błocie :wściekła/y::no:
wiolka odpoczywamy już dzisiaj :-)

6 mamo no pięknie - Ty też zaliczysz woodstock :tak::-D

gosia ja od kiełek wolę MC donalda hehehe - żartuje- podziwiam Cię, tak zdrowo się odżywiasz ????

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry