• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Gosiu, chodziło chyba o jakiś zalew lub rozlewisko:confused: Chcemy jechać z małym, więc jakieś spacery, ewentualnie basen. We wrzesniu różnie może być z pogodą. Chcemy po prostu odpocząć

reklama
Witajcie kochane dziewczynki!!!

Wczoraj,a właściwie dzisiaj byliśmy w domku o 4 rano.Do tej pory spałam,m pojechał po dzieciary.Nogi mi włażą w dupę,mam zakwasy wszędzie,bolą mnie plecy i oczy i chce mi się spać.MaM uwalone błotem buty i ciuchy aż po szyję,a na ręce wymalowane farbkami serduszko,jakiś koleś mi pomalował.Ale było zajebiście,jestem szczęśliwa,wybawiona i odchamiona!!!SABATON dał mega koncert!!!Ja chcę jeszcze raz na WOODSTOCK!!!Tam wczoraj było 700 tys ludzi,każdy jest przyjazny,podaje rękę,wita się z tobą,jak chcesz to i przytuli,ta atmosfera,mmm to trzeba przeżyć.To co pokazuje telewizja to mały pikuś!!!Mam parę zdjęć,to później wstawię.Jechał z nami jeden kolega m z pracy,a z powrotem zabraliśmy mojego syna i jego dziewczynę.

Gosiulku mnie też pralka plami,jest ładowana od góry,te plamy są koszmarne.Muszę nowy sprzęt kupić,kurczę a pralka ma jakieś 5 lat.

Justi tak mi przykro:-(!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry