bobofrutek
Julisiowa mamunia :)
marta no to ladny synek mial spacerek , pewnie teraz spi ?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Przyjmij kondolencje:-(Dziewczyny obiadkująja dzisiaj robię szybie jedzonko. W dodatku dzisiaj zmarł wujek mojego m:-(
A mówiłam, że nie taki diabeł straszny? Mój M nie raz mnie wyciągał na woodstock, ale ja na wyjeździe muszę mieć łazienkę i czystą toaletę. Nie dla mnie błotko i spanie w namiotach:-)Witajcie kochane dziewczynki!!!
Wczoraj,a właściwie dzisiaj byliśmy w domku o 4 rano.Do tej pory spałam,m pojechał po dzieciary.Nogi mi włażą w dupę,mam zakwasy wszędzie,bolą mnie plecy i oczy i chce mi się spać.MaM uwalone błotem buty i ciuchy aż po szyję,a na ręce wymalowane farbkami serduszko,jakiś koleś mi pomalował.Ale było zajebiście,jestem szczęśliwa,wybawiona i odchamiona!!!SABATON dał mega koncert!!!Ja chcę jeszcze raz na WOODSTOCK!!!Tam wczoraj było 700 tys ludzi,każdy jest przyjazny,podaje rękę,wita się z tobą,jak chcesz to i przytuli,ta atmosfera,mmm to trzeba przeżyć.To co pokazuje telewizja to mały pikuś!!!Mam parę zdjęć,to później wstawię.Jechał z nami jeden kolega m z pracy,a z powrotem zabraliśmy mojego syna i jego dziewczynę.
Gosiulku mnie też pralka plami,jest ładowana od góry,te plamy są koszmarne.Muszę nowy sprzęt kupić,kurczę a pralka ma jakieś 5 lat.
Justi tak mi przykro:-(!
Ja nie rozumiem takich tekstów, gdyby M mi powiedział coś takiego w ciąży to by po łbie dostał i dobrze by było gdyby mnie zobaczył za tydzień. Łatwo bym mu nie wybaczyłaŻal mi małej bo jej naobiecuje i później sie zaslanią mną że przezemnie ona z nim nigdzie nie pójdzieDzoana,Aga-poszło oczywiście o teściową umyślała sobie że na ślub mamy zaprosić jej koleżanke obce babsko francowatą dewotke która mnie nie nawidzi i wiecznie na mnie nadaje oczywiście sie nie zgodzilam a on do mnie z pyskiem że jestem popier.....na tak samo jak jego matka on cierpi na tym że gdyby wiedział ze taka będę dożarta w ciąży to niechcialby drugiego dziecka:-( i zabolalo bardzo jest mi okropnie przykro po tym co powiedzial wyrzucilam go wczoraj z domu całą noc go nie było mam go dosć po prostu jego jego matki ale takiego zdania bym sie nigdy nie spodziewala
![]()
SOrry, że to mówię, ale dla mnie to przegięcie. Ciężarnej należy się szacunek!!! W końcu nosisz jego dziecko
Co tym facetom odbija?
Spokojnej i bezpiecznej podróżyNo ładny ładny :-/ idę na kolację później wpadnę a jeśli nie to do jutra miłego wieczorka.
Ps. Jutro wracamy już do domku :*

kurde on mysli ze praca fizyczna w 7 miesiacu ciazy to dla mnie pikus i po pracy powinnam jeszcze jechac z nim na zakupy, posprzatac dom i zajac sie Majka bo przeciez ON TEZ MIAL CIEZKI DZIEN
no jasne obiadek gotowy bo tesciowa zrobila, przy okazji zajmowala sie caly dzien mala a on umyl samochod i powygrzewal sie na sloncu. Ojj jakbym chciala zeby chociaz jeden weekend byl na moim miejscu i z brzuchem po kolana zasuwal w pieprzonym primarku a potem nie spal pol nocy bo albo dziecko kopie, albo siku co godzine, albo plecy bola