• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

wiolka idz do tego orange moze cos nie tak jest?
dobranoc bietka i dzoanka:)

ide spac dziewczynki
dobranoc wszystkim i do jutra:)
rano moze mnie nie byc bo jade z moczem na badania a pozniej do sklepow jeszcze wiec jak cos to sie odezwe pozniej :)
papa

Ostatnia edycja:
reklama
witajcie

dziś pierwsza :-)

u nas dzisiaj ma być jedyne 36 stopni ( będzie 46) więc mały zje o 8 i biorę go na spacer póki jest 26 - potem siedzę w domku bo przecież temperatura jest chora :crazy:

dzoana rozumiem... no to nic tylko czekać i nie martwić się na zapas.
hehehe wrócę ze spacerku to zdążę na siatkówkę :-)

bobo udanych zakupów ;-)

miłego dnia kochane :* :-)

Witam się i ja.
Bietka, niedługo klimatyzacja w domach to będzie standard. Przecież w takiej temperaturze to nie ma się siły na nic:wściekła/y:
Bobo, trzymam kciuki za dobre wyniki &&&&&&&&&&& W Lidlu od dzisiaj są fajne edukacyjne książeczki po 16zł. NIe wiem na ile Twoje dzieciaczki lubią czytać. Mój uwielbia i planuję mu kupić taką książeczkę.
Trzymamy dzisiaj kciuki o 10:25, w sobotę Argentyna sprezentowała nam zwycięstwo z Bułgarią, więc jak dzisiaj wygramy to będziemy mieć pierwsze miejsce w grupie. To dobrze, ale nie doczytałam dlaczego, hehe:-D
Miłego dnia

Witajcie Dziewczynki

Melduję się.
Wczoraj bolała mnie głowa ale przespałąm się i przeszło.Wieczorem rozbolał mnie brzuch,pachwina. Wzięłam nospę i magnez i było w mairę ok.Teraz też trochę czuję.

Jedziemy zaraz do miasta.Tylko nie pamiętam co miałam kupić.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry