• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Scoti, ja proponuję, żeby mężowi przymocować taki brzuch i żeby pochodził z nim przez jeden dzień. Ciekawe po jakim czasie by wymiękł.
Bobo, ja myślę, że to te słońce, za bardzo przygrzewa:wściekła/y:

Cześć dziewczynki

Kurde ja nie wiem , ale naszym facetem to chyba słońce rozstapia mózg.

Wiola nie dziwie się ze jesteś zła. Trzymaj się kochana i niech m ma karę. I nie zapraszaj tej dewotki na ślub. W tym wyjątkowym dniu maja Cię otaczac sami życzliwi ludzie.

Scoti facet po pierwszych objawach ciazowych np. Wymioty, już by leżał i płakał. Dlatego to my kobiety jesteśmy do tego stworzone. Wytłumacz mu ze Ci cieżko, choć nie wiem czy zrozumie :baffled::baffled::baffled:
Dla poprawy humoru : YouTube - Katarzyna Piasecka "Goryl Bongo" - Kabaretobranie (Zielona Góra 2011)

Jak Wam link nie działa To wpisanie na YouTube Katarzyna Piasecka goryl bongo :-D

Bobo świetny skrót.

kochane jestem w domu byliśmy juz po 20 ale ten skur......ński internet mi chodzić nie che jak wpadne jutro do salonu orange to zabije tą babe co mi ten internet wcisła ***** jedna wykończonas jestem oczywiściea nastka szczęśliwa tatuś kochany poszedł z nami teraz wróciliśmy po drodze wypil dwa piwka szlajał sie wczoraj w nocy to teraz juz zmęczony śpi mam ochote go wypier....lić z tym lózkiem na pole niech idzie tam gdzie sie wczoraj włóczyl na festynie oczywiście spotkaliśmy moją przeklętą teściową która biegala za swoją kochaną jedyną wnusią jak ona to mówi slabo mi bylo na widok tej pizdy nie uśmiechalam sie falszywie bo nie czułam takiej potrzeby więc tam pewnie nadawała do swojej córusi ak poszły niech mnie w dupe obie pocałują Scoti-ja myśle że czasem profilaktycznie przydała by im sie wpier....l i zostawić ich na tydzień z domem i dzieckiem na głowie.Zobaczyliby które pół dnia dłuższe

Wiola jestem za. Raz w roku, lub w zależności od potrzeby wpie..... A potem tydzień samemu z dzieckiem w domu, bez obiadów od teściowej... I może naucza się :szok::angry:
Olej teściowa ciepłym moczem. Szkoda nerwów.

Scoti bo to smacznego.... Ulalala kolacja do łóżka :-)

Ide spać kobietki

Slodkich snów, do jutra :-)

Ostatnia edycja:
Wiola, na głupich ludzi nie ma rady i zostaje nam ich ignorować. A listę gości teściowa będzie ustalać jak ona wesele będzie organizować.
Scoti, mam nadzieję, że smaczna ta kolacja;-) Smacznego
Bobo, odpisałam Ci
Bietka, dlatego tak się umówiłam, bo cytologię najlepiej robić do 10dni po @ i wtedy tak jakoś wychodzi, a poza tym wcześniej nie było terminów, a wolę pójść do sprawdzonej lekarki
M załącza jakiś film, więc ja się już żegnam na dzisiaj.
Słodkich snów i do jutra
A o 10:25 znów nasze chłopaki grają, tym razem z Australią:-)

reklama
Dobranoc Bietka ja nie będę dlugo dzis z wami bo przecież mi co chwile pokazuje że nie może wyświetlić strony najchetnioej bym tego laptopa przez okno wydupczyła ale sama go kupilam i mi szkoda mam nadzieje zde uda mi sie na grupe wejść chociaż jeszcze poczytać was

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry