• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
zaglądam na chwilke u nas są dni Gdowa dziś ma być zespół Zakopawer wczoraj byl norbi ale nie byliśmy nigdzie bo żyje z m w stanie zimnej wojny obiecał dziś malej że ją weźmie tylko co chwile jej mówi żeby mamie powiedziala żebym z nimi poszła a ja weny na specery w jego towarzystwie nie mam jeszcze mi wczoraj net nie działał co chwile mnie wywalało:wściekła/y:milego dnia wszystkim

Żal mi małej bo jej naobiecuje i później sie zaslanią mną że przezemnie ona z nim nigdzie nie pójdzie:wściekła/y: Dzoana,Aga-poszło oczywiście o teściową umyślała sobie że na ślub mamy zaprosić jej koleżanke obce babsko francowatą dewotke która mnie nie nawidzi i wiecznie na mnie nadaje oczywiście sie nie zgodzilam a on do mnie z pyskiem że jestem popier.....na tak samo jak jego matka on cierpi na tym że gdyby wiedział ze taka będę dożarta w ciąży to niechcialby drugiego dziecka:-( i zabolalo bardzo jest mi okropnie przykro po tym co powiedzial wyrzucilam go wczoraj z domu całą noc go nie było mam go dosć po prostu jego jego matki ale takiego zdania bym sie nigdy nie spodziewala:frown:

Bobo-chyba pójde bo szkoda mi jej jak tak nudzi za uszami niech coś zobaczy fafceci są durni poprostu a on to już wogóle szkoda mi nerwów na takiego idiote całą noc nie spałam moze dziś odeśpie Aga-goraco to jest fajnie że odpoczęłaś 6mamo-to super że ci sie podobało bardzi sie ciesze Bietka-dobrze że gdzieś sobie wyszlas a przyzwyczaisz sie z czasem jestes dobrą mamą na poczatku rozstania zawsze są cieżkie:happy2:

marta no to ladnie sie nalazilas :)
6 mama wrocila z woodstoku mega zadowolona i brudna od blota z namalownym tatuazem na rece:)
gosiulek szuka dobrej pralki:)
wiolka pokluciala sie z m:(
bietka byla na panienskim ale teskno jej bylo za synkiem poza tym nie jej klimaty tam i szybko do domku przyszla
reszta chyba bez zmian:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry