• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
dzień dobry :)

dzisiaj ja sprawdzam obecność, wstawać śpiochy :-)

ja piję szybką kawkę i idę pod prysznic, najpierw ja się ogarnę a od 9 zabawa w karmienie i przebieranie z małym żeby 9:40 wyjechać z domu, mam nadzieje że usg wyjdzie OK :-(
JAK NA RAZIE U MNIE MGŁA I 9 STOPNI :szok::szok::szok::szok::szok: czuje się jakby był październik a nie sierpień ...

anaber jakbym czytała o sobie i swoim synku :-D

bobo udanego wyjazdu, czekam na sms

marta kupiłaś te rempersy w pepco ???

WSZYSTKIM ŻYCZĘ MIŁEGO DNIA !!!!

WITAM SIĘ I JA jeszcze w łóżku m poszedł dziś do pracy już po urlopie
Bietka nie kupiłam jeszcze powiem Ci że u nas też zimno ale słońce jest
Bobo napisała że dojechali szczęśliwie i że pogoda super

Ostatnia edycja:
Ja tez nadaje z lozka, ale czuje ze w brzuchu zaczyna burczec chyba musze sie usmiechnac do M:-p W nocy nawet nie zauwazylam ze M pojechal na tlumaczenie i nie bylo go 2 godziny.

Gosiu jak sie dzisiaj czujesz?

Bobo wyjazdowa kobietka z Ciebie:tak: milego odpoczynku

anaber ale sie usmialam z Borysa :-D w nocy uz podobnych akcji mam nadzieje nie bylo?

Dzień dobry ja dopiero teraz sie pokazuje wczoraj mąż mi laptopa zawinął i kurcze na tym sie skończyło ze o pólnocy on skończyl sobie przeglądanie allegro czy coś to ja już usypialam Marta,Aga-ojciec tak standardowo jak sobie chlapnie to każdego moze z równowagi wytrącić :crazy: Jeszcze moja znajoma fryzjerka mi napisala teraz że nie zrobi mi na koniec tego tyg balejażu bo dziś do wiednia jedzie na 3 tyg jaka ona sie zrobila nieslwona no szlag mnie trafi:wściekła/y: umawiała sie ze mną ponad miesiąc temu a teraz nie dosć że mi sie wycofala z czesania na ślub to jeszcze z balejażu:angry:nie cierpie takich ludzi nie slownych:confused2:i humor mi od rana zepsuła:angry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry