• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Anisiaj nawet nie wiesz jak bardzo się cieszę że wszystko ok!!!!
Wiola, masz syndrom wicia gniazda czy jak się to tam nazywa:) a to szybki poród przepowiada:) Wózeczek macie fioletowy???
Nie mam takiego syropu, używam jakiegoś sosnowego-złożonego. Boje się żeby angina się nie zrobiła.

reklama
Nie brałam, lekarz przepisał mi Isla na gardło ale o tyłek potłuc. Dzisiaj w aptece babka poleciła mi mocniejszy strepsils i faktycznie fajny jest, troszkę złagodził. Ja przeziębiłam się 31 paźdz, w zeszłą niedzielę myślałam że mi już przeszło, a tu odwrotnie.
Chory chłop to gorzej niż dziecko:)

Kochane dziewczynki!!!
Kurczę m zapomniał zapłacić za neta i nam odcięli,łączność ze światem odzyskam dopiero we wtorek.Teraz korzystam z pożyczonego neta.
Przepraszam nie dam rady Was teraz nadrobić,doczytałam tylko,że dzidziuś Anisiaj ma się dobrze,że serducho bije jak dzwon-tak trzymać kochana!!!

Ja nie będę testować,ponieważ od wczoraj jest @,no i powoli łapię doła,że jestem stara,brzydka i już więcej CUDU ŻYCIA z m nie stworzymy:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:!!!
Psychicznie też źle się czuję od wtorku(no teraz jest troszkę lepiej),bo centymetry brakowały a potrąciłabym grupkę młodych ludzi,którzy wtargnęli mi na pasy.Wracałaliśmy całą rodzinką od moich rodziców i ja kierowałam,bo m winka nieco wypił.Było bardzo ciemno i padał deszcz.Kuźwa musiałam mocno odpić kierownicę w prawo by ich nie przejechać,bo byli już na środku pasów a na hamowanie nie było czasu.Dzięki Bogu nic nie jechało sąsiednim pasem bo byłaby czołówka,a ze mnie i mojej rodziny miazga.Już nigdy nie wsiąde do auta jak będzie padał deszcz,bo jeszcze kogoś niechcący zabiję!!!
Za tydzień 18-nastka mojego Michasia,a mi weny brak na cokolwiek.
Brakuje mi ciągłego kontaktu z wami!!!
Przepraszam,że ja tak o sobie!!!

Gorąco Was pozdrawiam!!!

Anisiaj strasznie się ciesze ze wszystko w porządku i dzidziuś rośnie:)))

6 mamo przeżycia nie do pozazdroszczenia, ja też nie wsiadam po ciemku do auta bo sie boję:((

Justi wiem że mam nie aktualny suwaczek ale nie moge sobie poradzić ze zmianą bo mi się nie chce zapisać obrazek tylko sam napis:((

uciekam kochane słodkich snów:))

reklama
jestem
wkurzylam sie na maksa na wizycie wieczornej. mialam liczyc ruchy od 15-17 i zapomnialam na smierc o tym. no i wizyta po 17 i lekarka sie mnie pyta jak sie czuje no wiec mowie ze dobrze a ona ile ruchow naliczylam a ja ze zapomnialam ale ruchy czuje spojrzala na mnie jakbym jej nie wiem co zrobila no wiec pytam jej jak moj zapis ktg a ta franca do mnie mowi ja tez zapomnialam zobaczyc. a poznije mowi ze zapisy mam wszystkie dobre. no tak mnie wkurzyla tym jak sie do mnie odezwala ze az sie poplakalam z tego wszystkiego. wieczorne ktg wyszlo dobrze. ciekawa jestem co ze mna zrobia? mam juz dosc tego szpitala i w ogole.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry