• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
anisiaj no straszna baba. jak mozna takie cos powiedziec pacjentowi? szczegolnie ze jestem w ciazy i martwie sie o to ktg a ona mi takie cos :wściekła/y: masakra. jak mi powiedziala ze zapisy ktg mam dobre to juz jej mialam powiedziec ze ordynator i inni sie myla tak? wydaje mi sie ze ona w ogole nie zjrzala na te zapisy glupia pinda :wściekła/y:

ide spac bo mala tak wojuje ze chyba zaraz urodze hehe:)
jutro sie melduje
dobranoc wszystkim

moj m tez chory i juz nie mam cierpliwosci do niego ;-)

6mamo wspolczuje przezyc ,wiem co czujesz bo mi kiedys dziecko na rowerze wyjechalo i w ostatniej chwili nacisnelam hamulec, dziecku nic sie nie stalo ale ja nie zapomne tego do konca zycia teraz jak widze dziecko na rowerze to zwalniam....

bobo ja tez bym zlozyla skarge do ordynatora, nie ma prawa odzywac sie do Ciebie w ten sposob wrrr az sie zdenerwowalam

DOBREJ NOCKI ;)

Ostatnia edycja:
Jestem na chwilkę kochane jest u mnie mama, Bietka mi napisała jak mały po zmianie mleka ale nie mam z czego odpisac. O tuż na razie oki nie ma żadnych zmian więc chyba dobrze noc przespał ładnie budząc się co 3 godzinki więc super teraz też śpi więc chwilke mam. Jest u mnie mama wczoraj przyjechała a dziś przyjeżdża siostra i ją od razu zabierze.

Co tam u Was?

reklama
Bobo karmię butelką nie mam pokarmu nie wiem czemu wszyscy zwalają na to że miałam łożysko wyciągane mechanicznie.
Aniaiaj już powoli mu się normuje dzień z nocą więc jeszcze troszkę i będę z Wami

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry