• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Bobo nic nie pomaga wiesz co ja przeżyłam - masakra i okłady i odciąganie laktatorem sutki mi krwawiły położna mi masowała cycki a ja leżałam na łóżku i łzy z bólu mi ciurkiem leciały. Kapusta roztłuczona nic nie pomogło po prostu nie mam pokarmu małego cały czas przystawiałam ale tylko się wściekał bo nic mu nie leciało.

zmykam robić placek bo siostra przyjeżdża dziś

witam niedzielnie ;)
Bobus milo cie widziec ;-)
Martus to nie wina lozyska..ja tez po pierwszym porodzie mialam wyciagane recznie,a core karmilam
czasami tak jest ,ze kobieta nie ma pokarmu...ale niewazne jakim mlekiem bedziesz karmila,najwazniejsze aby synek byl najedzony ;) buziaki dla was :**

Dzień dobry wczoraj już nie zaglądałam bo pojechaliśmy na zakupy a później do znajomych bo kolega mial urodziny i kuknęliśmy do nich posiedzieliśmy po 10 wróciliśmy do domu ja bylam padnięta:baffled:ide was poczytać Marta masz sile kobieto ciasto robić:szok: Justi wózek mamy fioletowy ten lekarz to chyba cie nie wyleczy dobrze ze sama sobie cos dokupilas i mam nadzieje że ci przejdzie ja jak mialam takie problemy z gardlem to jak bralam antybiotyk zazwyczaj to byl duomox albo amotaks i zawsze dawalo mi ulge nawet przy anginie 6mamo-jesteś wspaniałą kobietą i ja trzymam mocno &&&&&&&&&&&&&&&& że uda wam sie z m począć nowe życie spokojnie,mialaś przeżycie ale nieraz tak gnojki chodzą że nic tylko wyjść i nakopać do dupy takim matołom jak pod kola wejdą!!!!!!!!! Bobo a to wredna lekarka ci sie trafila współczuje kochana nie denerwuj sie następnym razem jak ci odpyskuje to jej powiedz że może po prostu specjalizacje pomylila skoro badań nie potrafi sprawdzić Anisiaj a ty od rana kursujesz z sikaniem ja ten etap mam juz dawno za soba na szczęście my kończymy obiad gotować i popoludniu jedziemy do siostry A bo nas zaprosili na torta malej więc peenie będziemy wieczorkiem spowrotem w domu

Ostatnia edycja:
Cześć kobietki d412c1bc6d_83767288_u.gif

Wczoraj wieczorem mieliśmy gości, posprzątałam całą chatkę, zrobiłam jedzonko a dziś umieram, wszystko mnie boli... Także Wiolka szaczun, nie wiem jak Ty ogarniasz te 200 m, ja mam 40 i ledwo żyję :-D

Anisiaj ciesze się, że z maleństwem wszystko ok ;-) O ile dobrze pamiętam to wizytę u endo mamy w ten sam dzień ;-)

Justi życzę szybkiego powrotu do zdrówka!!

Szóstkowa
&&&&&&&&&&&&&&&& za nowy cykl, oby był ostatnim!! Głowa do góry, pierś do przodu, nie łamiemy się!! ;-)

Martuś że też jeszcze masz siłę placka robić... Odpoczywaj kiedy tylko możesz :* ;-)

Bobo &&&& za Ciebie i Juliśkę! Bądź silna w tym szpitalu

Wszystkie babeczki pozdrawiam i całuję!! ;-)

Ja zaraz mykam do rodziców na schabooooooowegooooooooo sztyćce.gif mniam ;-)

Dzień dobry:))

Anisiaj dziękuje kochana dobrze się już czuję, mało zaglądam ostatnio ale muszę się ogarnąć i odpoczywam ile mogę:))

Martus dokładnie to nie wina łożyska po prostu czasem się zdarza że nie ma się pokarmu, ja pierwszego dziecka też nie karmiłam bo nie miałam czym, najwyżej Oliś będzie na butelce i też będzie wszystko ok

Bobo takie uroki leżenia w szpitalu, ale ja bym złożyła skargę

Justi
zdrówka życzę:)

ale cisza pewnie wszystkie odpoczywaja.

M jest juz na lotnisku odbiera rodzinke czyli za jakies 3 godzinki beda w domu. Lilly spi juz 3 godziny, wieczorem chyba bede musiala ja troche przetrzymac zeby w nocy jakos spala. Mya w przedszkolu plakala i zrobila strajk ze nie bedzie z dziecmi malowac flag na swieto niepodleglosci i poszla sie sama bawic uparciuch nie dal sie namowic.

Bobo no jaka chamska baba :angry:

6mamo domyslam sie jak musialas sie zestresowac, dobrze ze nikomu sie nic nie stalo.

A mi mama dzisiaj przywiozla plesniaka, mowilam jej ostatnio ze chetnie bym zjadla a dzisiaj przyjechala z obiadkiem i ciastem bo nie mialysmy jak do nich jechac

Lece ogarnac lazienke postaram sie wpasc wieczorem

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry