• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

anisiaj tak Igor jest z 1 sierpnia 2007 a Borysek z 12 lipca 2012 prawie równe 5 lat. tak chciałam ;-)

co do diety to 3 kg mniej od poczatku ale od dziś dieta na nowo :)

Bietka myśle ze wystarczy lekarz tez zaleci tylko sol czy wode morska. ja bym poszła do pediatry jak bedzie temp. a tak to nie.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
jeju dziewczyny mam taki spadek formy że szok
nic mi się nie chce... ciągle bym płakała... niby nic się nie dzieje a ja jakaś odklejona jestem :-(
PMS ????
nawet się cieszę że deszcz pada bo mi się z domu wychodzić nie chce :sorry2:

ehhhhhhhh

idę chociaż naczynia pozmywać.........

wróciłam ze spacerku, teraz mlody jeszcze śpi w gondoli na balkonie, jakoś udało mi sie wnieść ta gondolę na góre masakra takie to ciężkie, ale szkoda było mi go budzić więc poświęciłam się :)

Bietka kochana zjedz sobie czekoladkę wypij kawkę z mleczkiem 3,2 % i bedzie lepiej zobaczysz :happy2:

ja się biore za obiadek :)

jestem w koncu na wolnosci :-)
no ale oczywiscie na sam koniec musialam sie wkur.....wic :wściekła/y: przyniesli mi wypis pytam gdzie moja karta ciazy a oni ze nie wiedza :wściekła/y: latalam od poloznych po lekarzy do sekretarki i nigdzie nie maja :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: pytam wiec co dalej a oni ze nie wiedza :wściekła/y::wściekła/y: no i w ten sposob na sam koniec ciazy stracilam moja karte :wściekła/y::wściekła/y: a jutro mam wizyte u mojego gina

wiolka no wlasnie nie wiem co teraz? w szpitalu tez mi nie umieli powiedziec co teraz? na szczescie wszystkie wyniki badan od poczatku ciazy mam na internecie wiec sobie sciagne i jak jutro pojde to dam poloznej zeby mi zalozyla nowa karte. ale nie wiem czy cos jeszcze wazne tam bylo czego juz nie odzyskam? zla jestem na maksa :wściekła/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry