• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
aga naturalnie bede rodzic. jeszcze w przyszlym tyg ide do mojej puulmunolog na konsultacje ale watpie ze ona zarzadzi cc mimo ze mialam te dusznosci. boje sie ze nie bede mogla oddychac podczas tych wszystkich skurczy i paracia.

Bobo mi zalecil lekarz cc raczej ze względu na to ze pierwszą mialam cesarke a poród naturalny mógłby sie u mnie skończyć i tak cesarką więc doradzil ze lepiej będzie jak odrazu zrobimy ciecie będę małą widziala i wszystko będzie wiadome:sorry2:ja sie boje znieczulenia a ty naturlanego porodu mogłybyśmy sie uzupelniać:-D

Bobo, nie nie:) a ja już myślałam że się nie obróci:) Będzie dobrze, malutka nie jest "duża" więc dasz radę. Mnie USG pomyliło się tylko o 20g. Bardziej bałam się cc niż sn.
Anisiaj, moja szwagierka miała tak, że jak tylko zjadła więcej, to za każdym razem musiała zwrócić nad stan:)
Mnie dzisiaj nie posłużyło jedzenie ze Sphinxa. Dopiero teraz czuję się dobrze. Juz raz się tak strułam w Sphinxie w Katowicach, po jakimś szkoleniu tam byliśmy, że 3 dni chorowałam ostro. Fart że wracałam z przedst handlowym a nie pociągiem wtedy.

Goisulek kochanie będziesz jeszcze zajmowała miejsce po którejś z nas starcie sie dalej o maluszka? Bobo ale ja nie jestem zależna od szpitala tylko od lekarza to lekarz prowadzący jeśli wpisuje w dokumenty cc to nikt nie dyskutuje bo jest to lekarz który pacjentke zna i ma powody do skierowania na cc nie macie znieczulenia w szpitalu? Justi współćzuje zatrucia ja ostatni raz strułam sie przeklętymi grzybami u teściowej na urodzinach też mnie wymęczyło wtedy 3 dni

Ostatnia edycja:
wiolka u nas jest tak ze jak lekarz wpisze ze ma byc cc to i tak ostateczna decyzja nalezy do ordynatora. glupie to straszne. znieczulenia nie ma. jest gaz. marta miala i ani jej slychac nie bylo nawet jak parla to po cichu wiec chyba cos daje ten gaz.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry