• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

moja koleżanka trzy ciąze trzy cesarki :tak: tylko po trzeciej cesarce podwiązali jej jajowody bo czwarta ciąza mogłaby być już zagrożeniem.

Madzia tak wpisywac w kajecik, tylko kilka stron wczesniej po znajomości bo wiem,ze masz bardzo dużo zamwoien :)

Bietka Kinguś i reszta gdzie Wy jestescie ????????????????

Kurde ja dziś czekam na otwarcie australian open :P o 01:00 najwyżej bede spać jutro z Boryskiem :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Anaber tak max do 10 dni
Bobo chodzi o to ze przy cc masz wiele warst rozcietych a co za tym idzie cialo jest delikatniejsze na rozciagniecia a jak wiadomo w ciazy blizny bardzo narazone sa, ja z mloda raz mialam tylko blizny badane sadze ze przy kolejnej ciazy moze byc wiecej kontroli. Duzo zalezy od ciala jak sie goi i zachowuje slyszalam o kobietach ktore nawet 5 cesarek mialy no ale to naprawde duze ryzyko dlatego mowia ze do 3 ciec jest wzglednie bezpiecznie. Jedynie co to 99 % lekarzy gdy widzi ze byla jedna cc kazda ciaze zakonczy cc :wściekła/y:. No chyba ze juz za pozno na nie heh. A zagrozenie jest takie ze blizny moga sie rozejsc.

Dobry wieczór dziewczynki!!!
Ja cały czas jestem i czytam od czasu do czasu.Siły po studniówce zregenerowane,ale zdrówko moich synków zamiast lepiej to gorzej niestety.Franuś zaczął od kaszlu bidulek wymiotować.Teraz przed chwilką była taka akcja,dałam jemu DIPHERGAN przeciwwymiotnie i przeciwkaszlowo i po 15 min dostał ataku kaszlu i zwracał.
Jutro znowu do lekarza,jest mi smutno i jestem załamana,brak mi sił!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry