• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Wiecie, u mnie ryzyko porodu wcześniejszego jest większe niż u każdej z Was, z uwagi na sprawę opisaną Wam na g. Nie chcę zostawiać wszystkiego na ostatnią chwilę, bo też nie wiem, co będzie, a jak znam m, to wszystko kupiłby z innej bajki niż ja ;) Do tego ostatnio trafiłam na wrześniówki, po tym jak marka napisała, że jest w ciąży i tak pięknie ktoś napisał, że kupuje swojemu dziecku już drobiazgi, bo chce pokazać, że w nie wierzy.

Korci mnie, żeby zacząć już takie rzeczy jak nożyczki, bodziaki itp, jakieś drobne, które schowam do komody i będą czekać. No ale może poczekam do połówkowego. W ogóle to skoro usg 2.02 a m ma 4.02 urodziny, to mam nadzieję, że dobre wyniki będą najlepszym prezentem świata (a mam nadzieję, że takie będą ;))

Tęsknię za Wami, mama śpi, m z psem, a ja mam chwilę na Was, nie wiem jak ja nadrobię :)

Franek miał inhalacje z Berodual-u,a teraz ma z Atrovent-u i ja nie widzę aby mu pomagały.Ale jak rok temu miał masywne zapalenie płuc to miał Pulmicort i Ventolin i poprawa była prawie natychmiast,brał też wtedy zastrzyki z Zinacef-u,ale teraz widzę,że pediatra chce chyba Franiowi żołądrek rozwalić.Jutro stanowczo zażądam skierowania na cito do alergologa-pulmonologa.

Anisiaj kochana kupuj pewnie ze kupuj i tak jak napisałaś pokaż bąbelkowi że w niego/nią wierzysz mocno i że mamunia czega na niego:tak:cały czas tu jesteśmy nie musisz tęsknić u mnie wszyscy śpią Julita na moim brzuchu bo co ją odłoze to sie budzi :baffled:

6mamo, ciarki mnie przechodzą...nic dziwnego, że ludzie chodzą wszędzie prywatnie skoro o każde skierowanie trzeba się prosić...
wiesz, od wczoraj jem lżejsze potrawy, samo gotowane, dzisiaj jest jakby spokojniej. Czekam na usg środowe, wiele mi to wyjaśni. dziękuję :*

wiolka, tęsknię, bo mama jest u mnie i mało wchodzę, ale duchem jestem z Wami :)

Anisiaj wiem:-)bez ciebie nie było by tu tak samo każda z nas zauwaza brak jednej osoby bo umiemy dzielić sie naszymi smutkami złościami(często na mężów,albo najczęsciej:-D)i radościami razem teraz czekamy na twojego kolejnego dzieciaczka mam nadzieje ze w niedługim czasie dolaczą do ciebie pozostałe staraczki:tak: i my bedziemy wam doradzały co miały nasze dzieci jak miały miesiac a niektóre będa opowiadały jak sie w ciąży czują piją glukoze itp a jeszcze inne jak ich pociechy zaczynają chodzić mówić i dla każdej jest tu miejsce :tak: 6mamo dobry jest niech sobie zje i na zdrówko mu wyjdą

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry