• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

anisiaj generalnie 8 godz dziennie ale czasami moge zabrac troche pracy do domu ale 4 godzinki musze odsiedziec w pracy. Jutro ide na caly dzien :-(

Zmykam spac kotki zajrze do Was rano. buziole

reklama
witam z kawka i sniadankiem :)

justi dziekuje :* Tobie tez milego dnia :)

anisiaj ooo to bede Cie wypatrywac w mojej torebce jak Cie znajde to zajmiesz honorowe miejsce na biurku

marta to chyba najlepszym wyjsciem bedzie zlozyc wniosek o nowy dowod

Ja zwarta i gotowa do pracy, zaraz sie zbieram i powiem szczerze ze jestem mega pozytywnie nastawiona

MILEGO DNIA :) Buziole

dzien dobry :)
ja z mala sama w domku m z tata pojechali na nowe mieszkanie remont robic a mama w pracy. tu zima snieg ogolnie bleeee pogoda :(
smerfetko milej pracy :)
marta zmienilas torebke na ta torbe od wozka moze tam gdzies jest?
milego dnia wszystkim

Dzień dobry:)

Witam was w ten paskudny deszczowy dzień:( Byłam zaprowadzić Oli dolało mi, mam @ i samopoczucie do bani:(

Kinia miłego dnia w pracy:)

Anisiaj jak się czujesz???

Justi miłego dnia:) Jak Kubuś???

Martuś kurcze mam nadzieję że znajdziesz dowód:) Jak Oli spał??? Mi Kuba jeszcze śpi:)

reklama
dzień dobry :)

po weekendzie już :) więc melduje się zwarta i gotowa :)

kinga powodzenia, pierwszy dzień szybko zleci :* &&&&&&&&&& za wszystko !!!
aga :* buziaczek, wiem ... moja @ już odchodzi powoli, ale za to pogoda za oknem znowu dołuje :/
anisiaj a sio... wyganiam resztki przeziębienia... kiedy masz wizytę... wiesz co... po 12 tyg od odstawienia euth, tsh =1,86; ft4= 1,01 - idę do endo, bo dziwne - ale w sumie dobre wyniki ! daje rade moja tarczyca jakoś...
justi kochana ja monitoruje sklepik :*i czekam na 86... trzymam kciuki.
marta - zgłoś zgubienie dowodu, bo wiesz jak to jest teraz na dowód wiele rzeczy można zrobić... :(
bobo miłego dnia

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry