reklama

Nasze styczniowe brzusie

Juhuuuuu! spadający bombel na choryzoncie

• Wszystkich głosujących
    6
reklama
Dodeczka, to super, że powoli przeziębienie Cię opuszcza :) Też mam problem z ubieraniem: w mieszkaniu cieplutko bo zaczęli grzać, rano jeżdże do pracy opatulona jak zimą na Sybirze, w szkole mi umiarkowanie ciepło, bo grzeją kaloryfery, ale za to wszystkim jest gorąco i otwierają okna, więc przeciągów nie zawsze da się uniknąć, a jak wracam to wiosna w pełni, więc mimo, że się rozbieram to zanim dojdę na to swoje 4 piętro jestem cała mokra i przegrzana. I tak na okrągło, obłęd w kropki ;)

Pozdrawiam i życzę zdrowka :) :) :)

Dzięki Bunia, robię co mogę :) Kusi mnie L4 ale muszę wytrwać do środy bo wtedy organizujemy Dzień Nauczyciela w szkole a ja to niestety jako polonista organizuję. Ale potem wybieram się na tygodniowy odpoczynek ;), papa :)

Cześc Dziewczynki, pozdrawiam Was wszystkie.
Kasiu, jeszcze tydzień, może nie warto się męczy i naraża na przeziębienie.
Ja od ubiegłego tygodnia jestem na zwolnieniu i tak mi dobrze, że aż szkoda wraca do pracy.
DziOObku, co słychac u DziOObkowej rodziny? Jak sie majaą chłopcy?

reklama
buniu jesteś kochana :) ślicznie dziękuję i mam nadzieję że sprawdzą się Twoje slowa bo mam już serdecznie dość tego przeziębienia...

lwica oj napewno będę uważać, ale u mnie będzie z tym strasznie ciężko :( chodzę na dzienne studia i wiesz ciągły kontakt z dużo grupą osób jest nie unikniony, mam tylko nadzieję że mój organizm będzie silny i da sobie rade nie pozwalając na wstęp wrednym bakteriom :) Bo na zajęcia muszę chodzić... ile się da... a obym dała radę jak najwięcej...

Kasiu no to faktycznie nie ciekawie :( Dbaj o siebie maksymalnie, na ile to możliwe. Ja trzymam kciuki żebyś zawsze się dobrze czuła :) oraz za resztę ciężaróweczek ;D
Cieszę się że zdecydowałaś się na L4 :) Wypoczywaj jak najwięcej :)

No ja też jak rano wyjeżdżam to ubieram się zawsze bardzo ciepło :) a później jak temperaturka rośnie to ściągam i noszę ;D

Pozdrawiam serdecznie :-*

PS a może by tak się pojawila jakaś foteczka brzuszka ??? No dziewczyny... ;D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry