• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze styczniowe brzusie

Juhuuuuu! spadający bombel na choryzoncie

• Wszystkich głosujących
    6
Nie chciałam wprowadzić zamieszania zatruciem.Dziewczyny spokojnie pzeciez to nie diagnoza.To już końcówka, więc mamy prawo puchnąć.Napisałm tak dlatego, bo przypomniałam sobie jak w paźdz. byłam w szpit i laska była STRASZLIWIE SPUCHNIĘTA-tak sobie pomyslałam,że to pewnie to zatrucie,ale siedziałąm cicho, okazało
się,że faktycznie.

Myfa jestem beznadziejna, faktycznie i tym razem powinnam siedziec cicho, tym bardziej, że nawet nie przeszło mi przez mój mały rozumek,że ktróras z nas w 8 czy 9 m-cu może nagle to mieć!!!!

buźka dla Wszystkich............ho ho ho Merry Christmas......tuż tuż...a wiecie, pomyslałąm, że to dobrze ,że Wigilia w sob. a Swięto 1 w niedz. to nam daje 2 w jednym, czyli większą szansę, że trafimy do szpit w dzień powszenid......mam nadzieję, że nie czyta tego nikt z pracujących:)

reklama
36tydziei4dnicolorblog0fm.jpg

a to ja w 35 tyg. + 4 dni.....już nie wiem czy styczniówka czy grudniówka:(

superowy brzusio.....
a co do puchniecia kupilam herbatke hipp dla kobiet w ciazy i w sobote zrobie dla pewnosci badanko moczu jak bedzie bialko zaczne panikowac ;-)
trzeba wytrzymac ech osttani trymestr nagorszy....
buziaki...

dzięki za miłe słowa...co do terminu to ja już sie nie zastanawiam.Czekam, ale nogi to mam słoniowe i ręce też,może ja tez te
herbatke sobie kupię:)
Na zdjęciach to się uśmiecham,ale większość czsu jak jestme sama to dysze i smarkam się i chodzę jak kaczka....tragedia.

ach te infekcje...ja 15 do lek a potem niech się dzieje co chce......szyjak na pewno sie skraca ....no i jak ja mam wiedziec czy jest już b krótka czy może jeszcze nie no i czy te skurcze to groxne czy nie,ale zakładam,że chroni mnie fenoterol.Dziewczyny,czy Wy myslicie,ż epo fenoterlou dzieciaki są większe?????To mnie niepokoi

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry