• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

nasze testowania...

reklama
ja to juz nawet nie licze terminów... nie chce robic sobie nadzieji kolejny raz...ale jak by co, to tez sie pisze na maj :).
i zaraz bedziemy wcinac pizze, tylko męzulek musi ją zrobić ;D

ja to juz nawet nie licze terminów... nie chce robic sobie nadzieji kolejny raz...ale jak by co, to tez sie pisze na maj :).
i zaraz bedziemy wcinac pizze, tylko męzulek musi ją zrobić ;D

to milusio macie!!!!!!!!
ja mam ogromna ochotke na pizze ale musze jeszcze 3 tyg poczekac-umowilam sie z moim "bylym", moze i "przyszlym" (fajnie by bylo byc znowu razem...) na pizze po powrocie-a im dluzej sie czeka tym ponoc lepiej smakuje!!!!
a tobie elzbietko zycze smacznego-pewnie bedzie pyszna!!!

reklama
to milusio macie!!!!!!!!
ja mam ogromna ochotke na pizze ale musze jeszcze 3 tyg poczekac-umowilam sie z moim "bylym", moze i "przyszlym" (fajnie by bylo byc znowu razem...) na pizze po powrocie-a im dluzej sie czeka tym ponoc lepiej smakuje!!!!
a tobie elzbietko zycze smacznego-pewnie bedzie pyszna!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry