reklama

nasze testowania...

reklama
Witajcie dziewczynki!
Mazurek przytulam ciebie b. mocno duchowo! Okropnie mi przykro! Nawet nie wiem co Ci powiedzieć, bo wiem, że tu nie ma słów, które mogłyby pocieszyć. :(

Misia witam w naszym gronie! Życzę szybkiego zafasolkowania!

Testowaczki! Trzymam kciuki za dobre nowiny!!!!!!!!!!

Witajcie dziewczynki!
Mazurek przytulam ciebie b. mocno duchowo! Okropnie mi przykro! Nawet nie wiem co Ci powiedzieć, bo wiem, że tu nie ma słów, które mogłyby pocieszyć. :(

Misia witam w naszym gronie! Życzę szybkiego zafasolkowania!

Testowaczki! Trzymam kciuki za dobre nowiny!!!!!!!!!!

W porząsiu. Czasem mi się w głowie zakręci, mdli mnie ale jak coś zjem poprawia się ;). Jedynie co mnie drażni bardzo to bóle pleców to jest straszne, wysiedzieć się nie dai leżeć też, w nocy budzę się parę razy. Ogólnie jestem zmęczona i nic mi się nie chce. Nad jednym wyciągiem siedzę 2 godz ;)

W porząsiu. Czasem mi się w głowie zakręci, mdli mnie ale jak coś zjem poprawia się ;). Jedynie co mnie drażni bardzo to bóle pleców to jest straszne, wysiedzieć się nie dai leżeć też, w nocy budzę się parę razy. Ogólnie jestem zmęczona i nic mi się nie chce. Nad jednym wyciągiem siedzę 2 godz ;)

reklama
Madziujka tak to juz jest w ciazy. :laugh: :laugh: :laugh:Nie martw sie wszystko bedzie w porzadku .Mina 3 pierwsze miesiace i wszystko ustapi. Normalnie nie wiesz jak sie ciesze ze walasnie Tobie sie udalo. :laugh: :laugh:Musisz mnie na biezaco ibnformowac co i jak.A jak maz cieszy sie z Toba.?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry