Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Madziujka jedz!!!teraz nie musisz tak sie przejmowac tym!!! wazne by dzidzia byl najedzony!! a ja bede miala pozniej wiecej do nadrobienia hihi!!
a i pogadam ci z lekarzem to moze mi przepisze takie czopki na wymioty
Magdalenko dokladnie!!teraz jakos sie tym nie przejmuje wazne by pozniej jes!!
Madziujka jedz!!!teraz nie musisz tak sie przejmowac tym!!! wazne by dzidzia byl najedzony!! a ja bede miala pozniej wiecej do nadrobienia hihi!!
a i pogadam ci z lekarzem to moze mi przepisze takie czopki na wymioty
Magdalenko dokladnie!!teraz jakos sie tym nie przejmuje wazne by pozniej jes!!
jak narzie to mam minus ale czuję że szybko nadrobię Później pójdę na aerobik i się naprawi jędrność ciałka ale przynajmniej będzie dowód na to że spełniłam się jako kobieta :laugh:
jak narzie to mam minus ale czuję że szybko nadrobię Później pójdę na aerobik i się naprawi jędrność ciałka ale przynajmniej będzie dowód na to że spełniłam się jako kobieta :laugh:
Ja niestety nie powrocilam do poprzedniej wagi zostalo mi........10 kg.
Patinko tak mi przykro .nie martw sie zlotko nastepnym razem sie uda. Zobaczysz.
Ja niestety nie powrocilam do poprzedniej wagi zostalo mi........10 kg.
Patinko tak mi przykro .nie martw sie zlotko nastepnym razem sie uda. Zobaczysz.