reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

nasze testowania...

Oj ostatnio powstaje strona za strona. Kiedy wy to dziewczyny piszecie? ;D

LANA, czekam z niecierpliwością do 14. Ja chce byc ciotka ;)
Kroliczki sa slodkie. To macie teraz taka maskotke w domu do przytulania :)

reklama
Oj ostatnio powstaje strona za strona. Kiedy wy to dziewczyny piszecie? ;D

LANA, czekam z niecierpliwością do 14. Ja chce byc ciotka ;)
Kroliczki sa slodkie. To macie teraz taka maskotke w domu do przytulania :)

zebra -o rany strasznie  szczęśliwa tylko się boi bo  nie ma szczęścia do zwierzaków juz dwa chomiki jej padły ,dorzywały dwóch, trzech miesięcy i koniec a tak na nie uważała,jest strasznie delikatna i troskliwa-i nic to nie pomogło-mamy tylko z meżem nadzieje,że tym razem będzie inaczej  :).Klatke nam się udało odkupic od mojej przyjaciółki taką olbrzymią za 30 zł. a w sklepie taka sama 150 zł.-Agutek-dosłownie tak- przysłowiowa maskota ;D Ciocią- mam nadziejeże dziś nią zostaniesz ;D ;D ;D

zebra -o rany strasznie  szczęśliwa tylko się boi bo  nie ma szczęścia do zwierzaków juz dwa chomiki jej padły ,dorzywały dwóch, trzech miesięcy i koniec a tak na nie uważała,jest strasznie delikatna i troskliwa-i nic to nie pomogło-mamy tylko z meżem nadzieje,że tym razem będzie inaczej  :).Klatke nam się udało odkupic od mojej przyjaciółki taką olbrzymią za 30 zł. a w sklepie taka sama 150 zł.-Agutek-dosłownie tak- przysłowiowa maskota ;D Ciocią- mam nadziejeże dziś nią zostaniesz ;D ;D ;D

Tak sobie teraz pomyślałam ,że nie zły zbieg okoliczności poniewaz sześć lat temu nawet ponad kiedy nie mogłam zajść w ciąże z Wikulą  mąż kupił mi na pocieszenie króliczka miniaturke,i zaszłam zaraz w ciąże,może to teraz też jakiś znak  ::)?-ale wymyślam -co?  ;D

Tak sobie teraz pomyślałam ,że nie zły zbieg okoliczności poniewaz sześć lat temu nawet ponad kiedy nie mogłam zajść w ciąże z Wikulą  mąż kupił mi na pocieszenie króliczka miniaturke,i zaszłam zaraz w ciąże,może to teraz też jakiś znak  ::)?-ale wymyślam -co?  ;D

reklama
Do góry