reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

nasze testowania...

Lilith - i jeszcze w prezencie, normalnie żyć nie umierać ;)

Elżbietko - o cenach w Warszawie to się w ogóle nawet nie wypowiem ::) ::)

reklama
Lilith - i jeszcze w prezencie, normalnie żyć nie umierać ;)

Elżbietko - o cenach w Warszawie to się w ogóle nawet nie wypowiem ::) ::)

Ojej, aż mi słabo :-[  Strasznie drogie - no ale to Warszawa. We Wrocławiu za tą cenę byłoby mieszkanie dwupoziomowe.  Czemu te mieszkania takie drogie??????
Lilith, no to ładny prezencik ;D  dobrze mieć taką dobra rodzinkę :laugh:

Ojej, aż mi słabo :-[  Strasznie drogie - no ale to Warszawa. We Wrocławiu za tą cenę byłoby mieszkanie dwupoziomowe.  Czemu te mieszkania takie drogie??????
Lilith, no to ładny prezencik ;D  dobrze mieć taką dobra rodzinkę :laugh:

Elżbietko, za tą kwotę to u mnie w mojej miejscowości postawiłabym domek jednorodzinny. SPrzedawaj mieszkanie, przyjeżdżaj do mnie i sie buduj :D

Elżbietko, za tą kwotę to u mnie w mojej miejscowości postawiłabym domek jednorodzinny. SPrzedawaj mieszkanie, przyjeżdżaj do mnie i sie buduj :D

oki, juz jade ;) :) :) :)
u nas tez można wybudowac, tylko dziąłka 40 km od warszawy kosztuje około 80 tys za 700m. myśłelismy o tym, ale wtedy tzrba miec 2 samochody, a dojazd jednym to kosszt 1000zł miesięcznie. ja tyle nie zarabiam!

reklama
oki, juz jade ;) :) :) :)
u nas tez można wybudowac, tylko dziąłka 40 km od warszawy kosztuje około 80 tys za 700m. myśłelismy o tym, ale wtedy tzrba miec 2 samochody, a dojazd jednym to kosszt 1000zł miesięcznie. ja tyle nie zarabiam!

Do góry