reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

nasze testowania...

reklama
Dzięki dziewczynki :) ja też mam nadzieję, że nasze fasolki są coraz bliżej :)
Esia- trzymam kciuki w piątek :)

Dzięki dziewczynki :) ja też mam nadzieję, że nasze fasolki są coraz bliżej :)
Esia- trzymam kciuki w piątek :)

Dzięki alek ale coś wątpię... No, chyba że moje maleństwo już wprawia się w podchodach harcerskich i dlatego nie daje żadnego znaku ;)
Hmmm...

Dzięki alek ale coś wątpię... No, chyba że moje maleństwo już wprawia się w podchodach harcerskich i dlatego nie daje żadnego znaku ;)
Hmmm...

No właśnie.. najgorsza ta niepewność!! ja niby jakies tam objawy miałam (jak widac więcej sobie wmawiałam ;) )
a tu...nici...
ale trzeba być dobrej myśli :) zawsze! co by nie było ;)

No właśnie.. najgorsza ta niepewność!! ja niby jakies tam objawy miałam (jak widac więcej sobie wmawiałam ;) )
a tu...nici...
ale trzeba być dobrej myśli :) zawsze! co by nie było ;)

Alek-tak mi przykro..ale z drugiej strony- juz wiesz na czym stoisz i ..nic tylko szybciej zafasolkujesz;)-tego Ci z całego serca życze!!!

Co do nieruchomosci to tez jestem w temacie..i powiem Wam, ze..za ziemię u nas pod Wrockiem zapłaciliśmy  za ar 2000zł.. dziś warta jest już pnad 4000 zł za ar.
MIeszkania 3 pokojowe -od 70 tys wzwyz...
a domek..to od 200 tys

Muszę teraz zmykać:)-mąż wzywa..moze jeszcze uda mi sie tu wysliznąć:)- jesli nie..:)-dobrej nocki:)!

reklama
Alek-tak mi przykro..ale z drugiej strony- juz wiesz na czym stoisz i ..nic tylko szybciej zafasolkujesz;)-tego Ci z całego serca życze!!!

Co do nieruchomosci to tez jestem w temacie..i powiem Wam, ze..za ziemię u nas pod Wrockiem zapłaciliśmy  za ar 2000zł.. dziś warta jest już pnad 4000 zł za ar.
MIeszkania 3 pokojowe -od 70 tys wzwyz...
a domek..to od 200 tys

Muszę teraz zmykać:)-mąż wzywa..moze jeszcze uda mi sie tu wysliznąć:)- jesli nie..:)-dobrej nocki:)!

Do góry