• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

nasze testowania...

reklama
No właśnie.. najgorsza ta niepewność!! ja niby jakies tam objawy miałam (jak widac więcej sobie wmawiałam ;) )
a tu...nici...
ale trzeba być dobrej myśli :) zawsze! co by nie było ;)

No właśnie.. najgorsza ta niepewność!! ja niby jakies tam objawy miałam (jak widac więcej sobie wmawiałam ;) )
a tu...nici...
ale trzeba być dobrej myśli :) zawsze! co by nie było ;)

Alek-tak mi przykro..ale z drugiej strony- juz wiesz na czym stoisz i ..nic tylko szybciej zafasolkujesz;)-tego Ci z całego serca życze!!!

Co do nieruchomosci to tez jestem w temacie..i powiem Wam, ze..za ziemię u nas pod Wrockiem zapłaciliśmy  za ar 2000zł.. dziś warta jest już pnad 4000 zł za ar.
MIeszkania 3 pokojowe -od 70 tys wzwyz...
a domek..to od 200 tys

Muszę teraz zmykać:)-mąż wzywa..moze jeszcze uda mi sie tu wysliznąć:)- jesli nie..:)-dobrej nocki:)!

reklama
Alek-tak mi przykro..ale z drugiej strony- juz wiesz na czym stoisz i ..nic tylko szybciej zafasolkujesz;)-tego Ci z całego serca życze!!!

Co do nieruchomosci to tez jestem w temacie..i powiem Wam, ze..za ziemię u nas pod Wrockiem zapłaciliśmy  za ar 2000zł.. dziś warta jest już pnad 4000 zł za ar.
MIeszkania 3 pokojowe -od 70 tys wzwyz...
a domek..to od 200 tys

Muszę teraz zmykać:)-mąż wzywa..moze jeszcze uda mi sie tu wysliznąć:)- jesli nie..:)-dobrej nocki:)!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry