reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

nasze testowania...

Esiu powiem Ci ża ja czytam co tylko mogę na temat ciąży i coraz bardziej kręci ,i się w głowie
od tego wszystkiego chyba musze po prostu zaufać mojemu ginowi i się wyluzować
tylko jak?

reklama
Zebrra witaj wśród nas przyszłych mamuś.

Lana szybciutko rób test i wklejaj nam dobrą wiadomość. Wszystkie babki, które znam a biorą luteinę po jej odstawieniu dostają normalny okres co najwyżej do trzech dni a u Ciebie piąty ciekawe co to znaczy ::)

Zebrra witaj wśród nas przyszłych mamuś.

Lana szybciutko rób test i wklejaj nam dobrą wiadomość. Wszystkie babki, które znam a biorą luteinę po jej odstawieniu dostają normalny okres co najwyżej do trzech dni a u Ciebie piąty ciekawe co to znaczy ::)

Hmm... dobre pytanie ;) Nieco pomaga nie czytanie o ciąży - wiem z własnego doświadczenia. O progesteronie czytałam, bo mam z nim problem - omijam szerokim łukiem wątki przyszłych mam (te Czerwiec 2006 itp.) i typowo "dziecięce", bo to mnie bardzo nakręca. Ale do pełnego luzu daleko... ::)
A na wzbogacenie wiedzy nt. rozwoju fasolki itp. będziemy miały całe 9 m-cy ;D

Hmm... dobre pytanie ;) Nieco pomaga nie czytanie o ciąży - wiem z własnego doświadczenia. O progesteronie czytałam, bo mam z nim problem - omijam szerokim łukiem wątki przyszłych mam (te Czerwiec 2006 itp.) i typowo "dziecięce", bo to mnie bardzo nakręca. Ale do pełnego luzu daleko... ::)
A na wzbogacenie wiedzy nt. rozwoju fasolki itp. będziemy miały całe 9 m-cy ;D

Witaj Zebrra :) i powodzenia w staraniach ;)
LANA oj żebybyły te II!!! ściskam kciuki bardzo mocno!!
Esia załatwiłam urlopik ;D od poniedziałku hihi.. :laugh: jeszcze tylko 3 dni, a potem...tydzień luzu.. ;D
w czwartek idę na ostatnie usg..ciekawe co zobaczymmy tym razem..??? póki co przytulanka trwają ;) a Ty jak się czujesz po duphastonie?

Witaj Zebrra :) i powodzenia w staraniach ;)
LANA oj żebybyły te II!!! ściskam kciuki bardzo mocno!!
Esia załatwiłam urlopik ;D od poniedziałku hihi.. :laugh: jeszcze tylko 3 dni, a potem...tydzień luzu.. ;D
w czwartek idę na ostatnie usg..ciekawe co zobaczymmy tym razem..??? póki co przytulanka trwają ;) a Ty jak się czujesz po duphastonie?

reklama
Do KA milki
wysłałam Ci odpowiedź na Twoje zapytanie na maila. W razie czego służę informacją. A Tobie i wszystkim starajacym się życzę powodzenia, cierpliwości i spokoju... To pomaga (wiem z autopsji) - też tu kiedyś gościłam :D

Do góry