reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

nasze testowania...

Do KA milki
wysłałam Ci odpowiedź na Twoje zapytanie na maila. W razie czego służę informacją. A Tobie i wszystkim starajacym się życzę powodzenia, cierpliwości i spokoju... To pomaga (wiem z autopsji) - też tu kiedyś gościłam :D

reklama
Ja pamietam Cię Marcia:)..
i to prawda..rzućcie na luż..co nie oznacza..nie mysleniao dzidziusiu(bo wiem, ze tak sie nie da), ale..odłozenia termometrów, obserwowania paranoidalnie ciała, mówienie- juz teraz muszę- chodz- mam owul..bo wtedy- WILKIE G wychodzi!Wie ze wszystki sie uda- kwestia czasu!:)

Ja pamietam Cię Marcia:)..
i to prawda..rzućcie na luż..co nie oznacza..nie mysleniao dzidziusiu(bo wiem, ze tak sie nie da), ale..odłozenia termometrów, obserwowania paranoidalnie ciała, mówienie- juz teraz muszę- chodz- mam owul..bo wtedy- WILKIE G wychodzi!Wie ze wszystki sie uda- kwestia czasu!:)

Własnie, właśnie Rusalka to co piszesz to święte słowa!!! Mi lekarz powiedział wprost: jak będziecie sie starać o dziedzię o najlepiej o tym nie mysleć w trakcie a przed mozna wypić po lampce wina, tak na rozliźnienie ::) No i pomogło jak widać poniżej.
Serdeczne gratulacje Rusalko dla Ciebie i twojego maleństwa ;D

Własnie, właśnie Rusalka to co piszesz to święte słowa!!! Mi lekarz powiedział wprost: jak będziecie sie starać o dziedzię o najlepiej o tym nie mysleć w trakcie a przed mozna wypić po lampce wina, tak na rozliźnienie ::) No i pomogło jak widać poniżej.
Serdeczne gratulacje Rusalko dla Ciebie i twojego maleństwa ;D

dziewuszki aparacik już zakupiony jest super teraz tylko uczę się go obsługiwać-a na dodatek mąż miał dzień dobroci dla zwierząt-hi hi hi ;D i kupił mi wypasioną suszarke do włosów .Teścik czeka schowany w szafce od kilku ładnych miesięcy -może w końcu się doczeka na swój debiut ;D-mam taką nadzieje :) modle się o to ,może wkońcu nadeszła i moja kolej -oby tak .ZEBRRA-ja też mam już dziecko i też córcie i na dodatek są z tego samego rocznika 2000 ,ma tez na imię jak Twoja Wiktoria-hi hi ;D ale zbieg okoliczności

widzisz jaki dobry mężuś ;) coś mi się wydaje LANA że Ty ten teścik teraz wykorzystasz hihi... :) już swoje poleżał..i wystraczy! ;D

widzisz jaki dobry mężuś ;) coś mi się wydaje LANA że Ty ten teścik teraz wykorzystasz hihi... :) już swoje poleżał..i wystraczy! ;D

reklama
Do góry