reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Nasze ukochane skarby już na świecie

Moja Ola też chyba zaczyna wchodzić w okres fascynacji swoimi rączkami. Wprawdzie jeszcze ich specjalnie nie obserwuje, ale wpycha je wciąż do buzi i nawet smoczkiem gardzi na rzecz własnych piąstek.:tak:

reklama
moja Emilcia tez pcha lapcie do buzi,slini sie przeokropnie,mlaska tak zabawnie i oczka tez trze czasem az ma cale powieki czerwone:tak:a placza juz wasze skarby lezkami???

Mój Patryś piąstki to jakby mógł to by połknął:-D
A co do płaczu to TAK, Patryk juz od sporego czasu płacze łezkami ale tylko wtedy gdy jest mu bardzo zle (bolacy brzuszek), wtedy łzy jak grochy się sypią ,a mi sie serce kraje. Naszczęście tych złych chwil jest bardzo malutko:tak:

Ojjj mi tez sie serce kroji jak maly placze lezkami. Nie moge absolutnie tego zniesc, od razu bym wziela ucalowala, przytulila i takie tam.
Moj maluszek lezkami plakal w samochodzie, jak nie bylo opcji sie zatrzymac i go wyjac z fotelika a np. byl glodny albo co innego go uwieralo. A tak to raczej nie zdarza mu sie. Ja mam wrazenie ze lezki to ma juz od dawna.
Piastki do budzi wklada glownie jak jest glodny, a tak dla zabawy to jeszcze nie, za to oczka tez potrafi trzec np. jak nie moze kupki zrobic i w zwiazku z tym czesto ma zaczerwienione powieki.
co do slinienia to ja myslalam, ze sie zaczyna bardziej slinic bo mu sie pic chce, a wogole nie pomyslalam o zalazkach zabkow :baffled: hmmm

widzę że wszystkie dzieciaczki przechodząpotok ślinowy hihihi no i te rączki do buźki....coś wspaniałego. Maciej jak wkłada to jest taki słodki:-)
5znxg1u.jpg

reklama
Do góry