reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Nasze USG

reklama
dziewczynki jak możecie-pewnie nie wszystkim się podobają ,ale może wklejajcie te napisy z płcią bo ja mam sklerozę i pewnie inne laseczki tez moga nie pamiętać ::)

A ja nadal nie umiem nic wklejać :). Jak juz nie bede przychodzić do pracy, czyli w polowie grudnia, to powklejam zdjęcia i napisy i suwaczek. :)
Przepraszam, ale ja i tak Wam czesto pisze o swoich chlopakach, a teraz jeszcze o Jasiu Wam bede wspominać.

gratuluje chlopczyka!!
ja bylam dzis na usg i troche mnie ta moja dzidzia zaskoczyla ona wazy 413 g !!! to jak dla mnie bardzo duzo bo myslalam ze mniej, nie wiem ile ma wzrostu bo nic prawie nie pamietam tak bylam przejeta ale byl ze mna mezulek-Pawelek to on chyba wiecej zapamietal :) no i prawdopodobnie to dziewczynka ale jeszcze nic pewnego. qurcze tak sie ciesze ze dzis widzialam moja fasolke ze nie moge sie skupic na niczym innym :D

reklama
Do góry