reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze USG

reklama
Dziewczynki, jeszcze raz bardzo dziekuję, zaraz zadzwonie do tatusia i przekaże gratulacje. :)
Magdalena - wcale juz nie taka fasolka, raczej wcale nie mała laleczka. :)
Czytałam ostatnio, że w Polsce przezyło dziecko z masą urodzeniową 380 gram i 21 cm. Szok. To Twoje juz większe, a moje własnie takie.

Kasiu,
gratuluję JASIA.
Ja też już chcę wiedzieć WSZYSTKO O MOIM MALEŃSTWIE. A jeszcze muszę czekać...a 15 tak daleko..... :(

graruluje Jasia....

a ja bym chciała córę do pary (ale jeszcze nie pokazało co tam chowa)

Kinga , gdzie idziesz na usg?

no juz ze mnie informatyk jak z koziej dupy trąbka ;)
po zameczaniu wszystkich marcówek coś wkleiłam w końcu

Witam a oto moja dzidzia ... Zdjecia troche niestety rozmazane .. Ale to przez Nasza kochana pepowinke ktora plywala sobie wkolo glowki i nie dala malenstwo z fotografowac ;D wiec troche efekty nie sa za ciekawe ale zawsze cos ::) :) dla mnie dzidzia bedzie nawet z rozmazana buzka Pieknusia ::) ;) :D :) pozdrawiam

baby120pg.jpg

baby136el.jpg

baby112cj.jpg

reklama
Do góry